Doneer aan TPO
 

Restaurant serveert curry met kakkerlak

Door: , 20:07, 11 februari 2015

MANCHESTER – Stu Beevers moest de hele nacht overgeven na zijn bezoek aan Mughli Restaurant. In de currymaaltijd die hij kreeg voorgeschoteld, zat een joekel van een kakkerlak.

Stu (28) en zijn vriendin Natalie Roberts (28) gingen zaterdag uit eten in Manchester. Hun romantische avondje veranderde in een nachtmerrie toen het hoofdgerecht werd geserveerd. Tussen de rijst en kip bleek een kakkerlak te liggen.

“Hij was gigantisch”, vertelt Natalie. “Toen we het zagen, voelden we ons meteen niet lekker. We wilden daar weg.” Het stel uit Stockport lichtte de ober in en eiste excuses. “Maar ze leken alleen maar geïnteresseerd in het wegwerken van het bewijsmateriaal.”

Niet betalen

De twee maakten snel een paar foto’s, meldt Manchester Evening News. Daarna verlieten ze het restaurant uit protest zonder te betalen. Omdat Stu en Natalie niet willen dat dit anderen ook overkomt, stapten ze met de kiekjes naar de media.

Een woordvoerder van Mughli laat weten dat het restaurant meteen na de walgelijke vondst tijdelijk de deuren sloot, zodat kon worden onderzocht waar de kakkerlak vandaan kwam. Daar is nog steeds geen duidelijkheid over.

 
Tags: ,
 
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace