Doneer aan TPO
 

IJdele BN-ers mobiliseren met Ieder1 het Grote Niets van de middenmoot

Nasrdin Dchar is de Malcom Niks van de holle ijdelheid

Door: , 16:52, 12 juli 2016

Nasrdin Dchar is de Malcom Niks van de holle ijdelheid

Wat dit land nodig heeft he. Is eigenlijk een deken van positiviteit. Een gezamenlijk uitgedragen fatsoen en respect. Want ja, je hoort altijd de grootste schreeuwers, maar dat hele grote, stille middenveld, die meerderheid van gewone, redelijke VinexNederlanders, die komen niet aan bod. Doodzonde.

Het zou dus mooi zijn als juist die mensen eens bij elkaar kwamen, om te laten zien dat gewone mensen zeg maar gewoon gemiddeld zijn. Best wel. Dat lost verder niks op, het benoemt ook geen problemen en het heeft absoluut niets met de realiteit te maken, maar het zou wel goed voelen enzo. Een soort dwingende aanwezigheid van middelmaat. Een getalsmatige overbluffing, een meningsloze, ruggengraatloze Million Men March die nergens voor staat maar die wel duidelijk maakt: ho ho ho, wij zijn een fatsoenlijk en deugend landje, zo met ons allen.

Amsterdamse gordelfiguren

We doen niks, we vinden niks, en toch ben je het beter met ons eens anders ben je niet deel van de deken van positiviteit en wil je dat soms? Nee dat wil je niet. Fatsoen en respect, dat is dus niet zeggen dat er radicalen vermomd als vluchteling onder ons zijn. Benoemen we gewoon niet, dan bestaat het ook niet. Zeg je het wel, dan ben je dus deel van het niet-positieve probleem. Ook als je dan gelijk krijgt, dat is gewoon niet waar de zwijgende meerderheid voor in is, realisme.

Het is mooi als als die burgers die dus echt gegarandeerd niks vinden, nergens voor opkomen, niet staan voor en al helemaal niet tegen (negatief!) iets, allemaal samen komen. In Amsterdam natuurlijk, de stad die misschien wel het minste de gemiddelde Nederlander vertegenwoordigt, want ja, alle organisatoren zijn Amsterdamse gordelfiguren met een onbedwingbare neiging tot nietszeggend fatsoen.

Warm gevoel om helemaal niks

Er is een acteur die mijmert over zijn positieve deken, het is de rol van zijn leven, de Malcolm Niks van holle ijdelheid. Er is een actreuteltje die asielzoekers op zolder zou gaan opvangen, maar daar van af zag toen een badkamerleverancier haar geen gratis natte cel wilde sponsoren. Er is een mannenhatende belangenverstrengel-oma die namens de asielmaffia onze rechtsgang ondermijnt. Er is een hipster annex Diep Denker (zucht) met een worstfabriek, eenheid is het favoriete ingrediënt van een worstdraaier immers. Er is een BKB-type, uiteraard is er een BKBtype want het enige hoofdstedelijk georiënteerde netwerk waar de blanke, zelfvoldane D66-kweekvijver geen vinger in de pap heeft is de Top600 van criminele jongeren. Daar zijn BKB-ers en incestueus daarmee verweven PvdA-ers en D66-ers alleen maar mede-verantwoordelijk voor, met hun jarenlange afscheiden van verzoeningspolitiekers, zachte heelmeesters en wereldvreemde beleidsmakers.

Enfin, onder leiding van niks voor niks de straat op gaan om helemaal niks duidelijk te maken, als dat geen warm, positief gevoel oplevert! Natuurlijk is dat zwijgende Nederlandse middenveld helemaal niet blij met de door Ieder1 bejubelde diversiteit maar échte gewone, gemiddelde mensen, die hebben de luitjes van deze club nog nooit in het echt gezien. Dus weten zij veel. Men zou dat Ieder1 haast van volstrekt gratuit Deugen betichten, ware het niet dat de hele toestand wel gewoon geld kost. Crowdfunding, want de mening van het zwijgende midden is niks, maar kost niet niks.

 
 
 
   

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace