Doneer aan TPO
 

BRIEFJE VAN JAN – Aan Paul Witteman

Ik vraag me dan af hoe je vrouw reageert als je thuis komt na zo'n uitzending

Door: , 7:26, 11 juni 2018

Ik vraag me dan af hoe je vrouw reageert als je thuis komt na zo'n uitzending

Vaderdag NL

Beste Paul,

Zullen we samen even terugkijken naar een fragmentje uit het gesprek dat je gisteren in Buitenhof met Leefbaar-voorman Joost Eerdmans had?

Komt ie:

Tja.

Ik vraag me dan af hoe dat gaat als je na zo’n optreden thuis komt.

Is je vrouw Melinde de liefste vrouw op aarde en liegt ze: “Schat, ik heb helaas niet kunnen kijken naar Buitenhof. Hoe ging het?”

Dan kun je duiken.

Is je vrouw de eerlijkste vrouw op aarde en zegt ze: “Paul, je hebt slechtere uitzendingen gehad, maar ik kan ze me eerlijk gezegd niet herinneren.”

Dan biedt ze je verlossing.

Dan kun je gaan doen wat mannen doen die een mooie toekomst achter zich hebben en een goed gevulde bankrekening: reizen, cultuur, lezen, leuke dingen met familie en vrienden ondernemen, desnoods nog, op het dooie gemak, wat schrijven.

Het kan natuurlijk ook dat je vrouw vond dat Joost Eerdmans in gesprek met jou veel te scherp was. Dat ie ronduit onbeschoft was door je steeds in de rede te vallen. Dat het volkomen begrijpelijk is dat de Rotterdamse takken van PvdA, GroenLinks, D66, CDA en SGP/ChristenUnie liever met die islamitische poepiescheetjes van DENK en Nida een deal sloten, dan dat ze gingen samenwerken met Joost Eerdmans.

Dan moet ze als de sodemieter naar de dokter.

Dan heeft ze namelijk het ‘Syndroom van Shula‘, een vrijwel niet te genezen aandoening van de hersenen die wordt veroorzaakt door hele enge kleine beestjes die in alle NPO-gebouwen aan het water zijn toegevoegd.

Groet,

JanD

PS. Of ga je tuin doen…

 
 
 

Steun direct Jan Dijkgraaf

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 

Advertentie

 
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace