Doneer aan TPO
 

BRIEFJE VAN JAN – Aan Khadija Arib

Tussen het islamiseren door vinden Kuzu en vooral Özturk ook nog tijd om u regelmatig te sarren

Door: , 7:01, 12 juni 2018

Tussen het islamiseren door vinden Kuzu en vooral Özturk ook nog tijd om u regelmatig te sarren

Beste mevrouw Arib,

In de jacht op de laatste PvdA-kiezer met een dubbel paspoort heeft DENK-Kamerlid Selçuk Özturk weer een puntje gescoord.

U blijkt na een nachtelijk debat een lift in uw dienstauto te hebben gegeven aan Martin Bosma van de PVV. En nu wil Özturk van u een overzicht van alle Kamerleden die weleens een lift van u kregen en hoeveel kilometer daar -op kosten van de belastingbetaler- voor is omgereden.

LOL.

LOL vooral omdat deze Selçuk Özturk voor hij met Tunahan Kuzu DENK oprichtte Kamerlid van uw eigen PvdA was.

Het Congres van de PvdA besloot op 30 juni 2012 Kuzu op plek 27 en Özturk op plek 39 te zetten (u zat toen al in hun sandwich, met plek 30). Twee jaar later werden ze uit de fractie (en de partij) gezet omdat ze weigerden hun handtekening te zetten onder het integratiebeleid van toenmalig minister Lodewijk Asscher. Ze begonnen voor zichzelf en het resultaat is bekend: de AK-Partij heeft inmiddels drie zetels in de Tweede Kamer. And counting, want sinds ze de verwarde geest Sylvana Simons zagen vertrekken en vol op het islamiseringsorgel gaan, staat er geen maat op hun zetelpotentie.

Tussen het islamiseren door vinden Kuzu en vooral Özturk ook nog tijd om u regelmatig te sarren. Doorgaans als u hen er op wijst dat in de Tweede Kamer andere fatsoensnormen gelden dan in de belwinkel. En gisteren dus door minutenlang met u te discussiëren over het gebruik van uw dienstauto, zodat ze de aanhang via een Facebook-filmpje van dat debat weer eens konden tonen dat u, Marokkaanse, er vuistdiep in zit bij die smerige racisten van de PVV.

Saillant detail, door u onthuld: Özturk had zelfs foto’s gemaakt van Bosma en u in de dienstauto.

Het siert u dat u gewoon met die gast bleef praten.

Ik denk niet dat ik dat geduld zou kunnen opbrengen.

Persoonlijk had ik de AIVD gebeld en gezegd: “Verzamel alles wat je hebt van Özturk met een geit en stuur dat naar De Telegraaf.”

Het moet namelijk een keer klaar zijn met dat gajes.

Groet,

JanD

PS. Nog minder dan 100 over!

Spannende Boeken Weken

 
 
 

Steun direct Jan Dijkgraaf

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar d[email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 

Advertentie

 
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace