Doneer aan TPO
 

BRIEFJE VAN JAN aan mijn nieuwe lezers

Ik zal jelui even instructie geven

Door: , 7:36, 16 november 2017

Ik zal jelui even instructie geven

Hoi piepelepoi!

Een enkele bezoeker van The Post Online kent mij misschien nog wel van de kapper (Panorama), de trein (Metro) of als ghostwriter van mensen met een taalbeperking, maar voor de rest, de grote massa, zal ik me even voorstellen.

Althans: ik zal jelui even instructies geven.

1. Wat je van mijn stukjes vindt, hoef ik niet te weten. Ik lees geen comments. Als je mijn stukjes leuk vindt, klik je gewoon hier. Als je mijn stukjes k*t vindt en je wilt dat delen, begin dan lekker zelf een margeblog.

2. Als je boos wordt om mijn stukjes, vraag je dan af waarom je ze gelezen hebt. Ik mag Tjerrie toch een poseur vinden? En dat ik dat verhaal over Jolo en vrouwen die borstvoeding geven niet zonder meer (lees: beelden!) geloof, is toch logisch? Die woede is jouw probleem, vader, niet het mijne.

3. Als je mijn onderwerpkeuze te eenzijdig vindt (ik bijvoorbeeld de zegeningen van het Groot Europeesche Rijk, de multiculturele samenleving of het herstelbetalingsdrammen naar jouw mening te vaak bezing), krijg dan lekker de vinkentering. Frans Timmermans is mijn held, Jesse Klaver is mijn voorbeeld en als ik de kans krijg om Gloria Wekker of zo’n andere negroïde haatheks te jolo’en, weerhoudt slechts de multiculti deegroller van mevrouw Dijkgraaf me daarvan.

4. Als je vindt dat ik eigenlijk wel een punt heb, maar de tóón waarop ik dat punt maak je niet bevalt, lees dan liever Bert Brussel. Die heeft nou eenmaal meer talent voor nuance dan ik.

5. Als je vindt dat Peter Vandermeersch een integer mens is, mail me dan even je naam en al je nicknames op social media, want dan krijg je een, zoals mijn goede vriend Nico Dijkshoorn dat noemt, ‘tyfusblock’.

6. Als je je stoort aan al die Bol.com-linkjes in mijn stukjes, weet dan dat ik daar geld voor krijg, waardoor Bas Paternotte het met mijn manager kon afmaken op een flat-fee van 5.000 euro per maand. Excl. BTW, want loondienst is voor sukkels.

7. Als je me lief en leuk en aardig enzo vindt, houd dat dan alsjebíieft ons geheimpje. En koop mijn waar, want ik heb niet één, maar twee schoorstenen thuis. En drie badkamers.

Nou, als dit allemaal lukt, dan ga ik morgen echt los.

Iemand nog foto’s van Wierd Duk met Vladimir Poetin voor me?

Groet,

JanD

PS. En ik wil graag de groeten doen aan Esther Voet, een hobby die ik deel met Bas Paternotte.

 
 
 
 

Steun direct jndkgrf

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace