Media & TV

NOS-voorlezer heeft na tweede dag Vierdaagse gedanst en biertje gedronken, dat is dus nieuws

19-07-2018 12:14

Dionne Stax heeft na de tweede dag van de Nijmeegse Vierdaagse nog een klein feestje gevierd. “Dat is echt goed: even dansen en even dat biertje. Dan gaat die spierpijn eruit hè”, zei de nieuwslezeres donderdagochtend op Radio 538. “Het is allemaal een soort van voorbereiding op de volgende dag.”

Volgens Dionne was de tweede dag “afzien”. “Ik vond hem echt tegenvallen, maar we hebben het overleefd. Ik heb wel twee blaren nu en wat spierpijn, maar dat hoort er bij.”

Inmiddels is de presentatrice alweer onderweg in de derde etappe. Dionne wacht donderdag de steile heuvels van de Zevenheuvelenweg in Groesbeek, maar daar kijkt ze niet tegenop. “Nee, dat is juist leuk”, aldus de journaallezer.

Dionne Stax is autocuevoorlezer bij onder andere het NOS StaatsJournaal (NPO). Ook ambtenaren van de staatsomroep zijn net mensen, dus lopen ze, om maar eens wat te noemen, een gezellige Vierdaagse en drinken ze wel eens een biertje. Dit is zo’n groot nieuws in het achterlijke kaboutertjesland Nederland waar meer dan een half miljoen mensen naar fietsende BN’ers kijken dat er zelfs een foto van de Vierdaagse wandelende Dionne Stax in de fotobank van ANP staat (zie foto hieronder).

Stax heeft al een jaar lang een vriend die ze heeft leren kennen in de kroeg. Ze heeft dus geen ‘geheime minnaar’, laat staan dat die geheime minnaar Humberto Tan heet. Ook dit is nieuws.

Anp/TPO

Dionne Stax loopt de Nijmeegse Vierdaagse, maar omdat Dionne Stax ook wel eens op TV is, is dit nieuws en mag u zich hier aan vergapen alsof u naar de aapjes in de dierentuin kijkt.