Media & TV

‘Deskundigen’ openen nieuwe aanval op heteroseksuele man, in linkse propagandacourant AD

19-07-2018 11:50

Deskundigen willen dat het in Nederland – naar Zweeds en Spaans voorbeeld – verplicht wordt om vóóraf toestemming te geven voor seks. Geen toestemming? Dan is sprake van een strafbaar feit en kan iemand worden veroordeeld voor verkrachting. Dat meldt het AD, een subjectieve, vooringenomen links ideologische, activistische ‘gezinskrant’.

Nu staat in de wet dat iemand schuldig is aan verkrachting als een persoon is gedwongen tot seks door geweld of intimidatie. “Dat is niet genoeg:, zegt Willy van Berlo van kenniscentrum voor seksualiteit Rutgers. :Bij veel verkrachtingen zien we dat een slachtoffer verlamd is van schrik. Dan verzet het slachtoffer zich niet en is dwang dus niet nodig. Maar iemand wordt wél verkracht.:

Minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid komt binnenkort met een nieuwe zedenwet. “Uiteraard kijken we daarvoor ook naar ontwikkelingen in het buitenland”, zegt een woordvoerder van de minister. “Maar daarover zijn nu nog geen keuzes gemaakt.”

Het AD laat ook de voormalig ‘theologe des vaderlands’ (lol) en ‘publiek theoloog’ (lol) Janneke Stegeman aan het woord. Dat is natuurlijk logisch, want als er iemand in Nederland is die veel verstand heeft van de wetgeving inzake verkrachtingen is het Janneke Stegeman wel, die heeft immers theologie gestudeerd. (Dit was ironie, /ironie-alert)

Verder komen er geen tegenstanders aan het woord in het eenzijdige en vooringenomen AD-artikel. Dit om te voorkomen dat het een te gebalanceerd, serieus objectief journalistiek artikel wordt waarin het op de agenda zetten van ideologische standpunten niet op de voorgrond staat.

Anp/TPO

Ook AD: