Doneer aan TPO
 

TPO podcast 76 – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

Roderick Veelo hartje Femke Halsema, Russische NRC-trolololololol, WK Rellen in Frankrijk, Trump, Steve Bannon hartje geweld

Door: , 13:30, 17 juli 2018

Roderick Veelo hartje Femke Halsema, Russische NRC-trolololololol, WK Rellen in Frankrijk, Trump, Steve Bannon hartje geweld

RUSSISCHE TROLLENTWEETS, Rocerick Veelo <3 <3 <3 Femke Halsema, Volkskrant-interview, Jozias van Aartsen, betrouwbaarheid, integriteit, leugens, vertrouwen, autobiografie Pluche, reservering, liberalisme, FEMKE HALSEMA KRIJGT VOORDEEL VAN TWIJFEL VAN RODERICK VEELO, voelt een soort van optimisme, hoofddoekjes, vrijzinnig, NRC Handelsblad, Russische trollen, LOL, 940 tweets in twee jaar: PAK AAN EU!, NOS, RTL, pizza halen, geen klein nieuws, slechte journalistiek, slecht onderbouwd, breekbare bronnen, stok zoeken om te slaan, dubieus onderzoek, verstrekkende gevolgen aan beperkte feiten, ‘culture wars’, rechts, uiterst rechts, islamofobie, multiculturele samenleving, columns in NRC: ‘opinie en debat’ dus geen ‘culture wars’, propaganda, dader Rijksdagbrand, Marinus van der Lubbe, heksenjacht, fabriek, Magnitogorsk II, tien mensen lezen het, Ollongren gaat zeggen: ‘Ongewenste buitenlandse inmenging raakt de vrije samenleving en democratie en is ongewenst’, de trouwe D66-vazallen van NRC komen altijd wel met een voorbeeld om het goed te praten, grote scoopbrengers die jongens van NRC, WK Feestvieren in Frankrijk, raddraaiers, oproerkraaiers, relletjes, multicultureel feestje, mannen van kleur, plunderen scooterzaken, plunderen warenhuizen, plunderen drankwinkels, dat zal dan ook wel Russisch nepnieuws zijn, het moet gewoon goed gaan in de EU, realiteit is kennelijk onacceptabel, feiten moeten worden onderdrukt, downplayen, DUIDELIJK ZICHTBAAR DAT HET OM EEN MULTICULTUREEL FEESTJE GAAT, broodresten op straat, islamitisch probleem, ‘broodprobleem’, probleem oplosbaar door het gewoon te bespreken, zelfcensuur, angst voor nepnieuws maken, schaamte in journalistiek, zaken niet meer durven benoemen, problemen niet benoemd = problemen niet bestaand = problemen opgelost, Trump vs. NAVO, Trump in Helsinki, Trump-speech Poetin, MAKE AMERICA GREAT AGAIN, duidelijkheid, helder, oplossingsgericht, geen gepolder, beslissingen nemen, vermoeiende verslaggeving in vermoeiende policor eenzijdige media, we willen kennelijk erg graag een vijandsbeeld, druk uitoefenen, stevig optreden, wollig taalgebruik, protocollen, decorum, nooit iets hardop durven zeggen, J. C. juncker, ‘rugpijn’, BESLIST GEEN ALCOHOLIST, aldus vooral EU-fans, dementie, korsakov, toedekken, onder tapijt vegen, IEDEREEN FUCKING WEET DAT JUNCKER TE VEEL ZUIPT, Rutte geeft antwoord op vragen, Rutte doet Rutte, typisch Rutte-antwoord, Rutte lijkt wel Rutte, Steve Bannon, LBC, call to arms, gewelddadige revolutie, guillotine, burgeroorlog, de rechtse Lenin, de nieuwe Robespierre, gevaar van mensen tegen de muur en kampen met wachttorens, Trump as a vehicle, Kushner, adviseur president, The Handmaids Tale, season two, dystopie, vrouwen minderwaardig aan de man, homo’s aan galgen ophangen, Wibo van der Linden, TROS AKTUA, Mient Jan Faber, Bonusquote: Thierry Baudet, BOODSCHAP AAN MIJN RUSSISCHE KAMERAARD JAN BENNINK: 24 + 3. UIT.

Nu hier doneren, want als u verplicht aan de NPO doneren al toestaat dan moet vrijwillig aan TPO Podcast doneren helemaal een feestje zijn.

 

TPO Podcast is gegarandeerd 100% vrij van subsidie want dood aan het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek, en kan dus alleen bestaan dankzij uw bijdragen. Bijdragen kan hier, of daar.

Maar u kunt natuurlijk ook gewoon de NPO blijven steunen…

Word onze patreon: https://www.patreon.com/TPOpodcast

Twitter: https://twitter.com/tpoquotes

Facebook: https://www.facebook.com/teepeeoopodcast/

SoundCloud: https://soundcloud.com/bertbrussen

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UChxRZlJNYPVXi_CH6sYS5VQ

iTunes-link.

Beluister ze allemaal!

Raw MP3 hier

Wil je zelf ook podcasten? Koop dan deze interface, gebruik deze microfoon met deze microfoonstandaard en vergeet de hoofdtelefoon niet. Helemaal compleet plug & play, inclusief software, binnen 24 uur bij je thuisbezorgd met Coolblue.


 

 

 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace