Doneer aan TPO
 

Dappere en krachtige Hollywood-acteur wéér boos op Trump, twitterdeugen Trump helemaal kapot

Goed dat deze nauwelijks verwende miljonairs telkens weer hun leven wagen voor een betere wereld

Door: Redactie, 23:23, 16 juli 2018

Diverse grote sterren hebben maandag boos gereageerd op de uitspraken van president Donald Trump tijdens de persconferentie na de top met de Russische president Vladimir Poetin. Trump liet weten de ontkenning van Rusland over de inmenging in de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016 te geloven. Dit terwijl alle Amerikaanse veiligheidsdiensten beschikken over bewijsmateriaal dat dit wel is gebeurd.

“Vandaag, 16 juli 2018, zal in de annalen terechtkomen als een dag van grote schaamte”, stelde Star Wars-icoon Mark Hamill. “De VS werd plotseling en opzettelijk aangevallen en verraden door onze ‘president’. Maar uiteindelijk zullen we winnen. #TreasonSummit”

Actrice Bette Midler, die dinsdag begint met haar laatste reeks voorstellingen van hitmusical Hello Dolly!, schrijft in hoofdletters dat Trump “moet worden gearresteerd zodra Air Force One is geland! Hij is een verrader, hij heeft zichzelf verkocht aan de vijand en hij zal ons ook verkopen.”

John Cusack noemt Trump op Twitter “de grootste bedreiging voor onze democratie op dit moment.” Hij retweet onder meer een Harvard-professor die constateert dat de Republikeinen “harder hebben gevochten tegen NFL-spelers die knielden als vreedzaam protest dan tegen de president van de Verenigde Staten die buigt voor een buitenlandse leider die zich heeft bemoeid met onze verkiezingen.”

Komiek Mel Brooks stelt dat “de doodse stilte van alle Republikeinen nadat onze president het land te grabbel heeft gegooid doet mij vermoeden dat Poetin van alle Republikeinen een plastape heeft”. Twee jaar geleden staken geruchten de kop op dat de Russische geheime dienst een opname zou hebben gemaakt toen Trump in een hotelkamer in Moskou plasseks had met sekswerkers.

Anp


Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
Toon / Verberg Reacties