Doneer aan TPO
 

Bonusquote: wat de term ‘constructieve journalistiek’ werkelijk betekent

'Joris Luyendijk, de front trooper van de constructieve journalistiek'

Door: Bert Brussen, 23:19, 16 juli 2018

 

“Vandaag bedient front trooper van de constructieve journalistiek -een sjieke term voor de feiten zo verbuigen totdat ze vanzelf beter binnen het partijprogramma van GroenLinks passen-, het platform der Yogasnuiverts op zijn wenken: ‘de grote boze kapitalistische markt’ heeft het weer eens gedaan, want de domme mense kunnen helemaal niet omgaan met de keuzevrijheid die ten grondslag ligt aan de vrije markt want de mense weten helemaal niet wat goed voor hunnie is en daarom staat Dominee Luyendijk nu helemaal alleen met drie andere Correspondent lezende quinoakauwers in de grote strijd tegen de klimaatverandering.”

 

Geniale quote uit geniaal topic van nieuwe Geenstijl-scribente (vrouw én joods, zouden ze bij GS subsidie krijgen voor zoveel diversiteit?).

Nogmaals: ‘constructieve journalistiek’ bestaat niet. ‘Constructieve journalistiek’ is geen journalistiek. ‘Constructieve journalistiek’ is de vijand. ‘Constructieve journalistiek’ is propaganda. ‘Constructieve journalistiek’ is het einde van vrijheid. ‘Constructieve journalistiek’ moet je bestrijden waar het kan.

Kent u een ‘constructieve journalist’? Lach haar (soms zelfs hem, maar die hebben vrijwel altijd een knotje) uit. Hard.

Dood aan constructieve journalistiek! Lang leve Geenstijl!


 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
 
Toon / Verberg Reacties