TPOok!

 
Media & TV

U zond in: post uit 1993

Van Lieke 'internetmarketingkanon' van Meeuwen

Tags: ,

 

“Beste webmaster van – willekeurige link naar jaren oud tpo-artikel op willekeurig tpo-subdomein –

Onlangs kwam ik je website tegen op het internet en was onder de indruk!

Mijn naam is Lieke en ik zou graag een samenwerking met je willen opzetten in de vorm van een linkruil of een blogruil.

Op je website zie ik dat je een linkpagina hebt staan waar ik graag een vermelding wil neerzetten naar een website in mijn beheer. Zelf beheer ik een divers aanbod aan websites dus ik verwacht dat er wel wat relevants voor je tussen zit!

Graag hoor ik of je interesse hebt om een samenwerking aan te gaan.

Met vriendelijke groet,

Lieke van Meeuwen

[email protected]

 

Beste Lieke van Meeuwen,

Is er ook een mogelijkheid om nooit (maar dan ook echt N O O I T) meer door jou en je collega’s te worden lastiggevallen met deze cryptocriminele vorm van SEO-building die voor het laatst gangbaar was in, pak hem beet zei ome Greet, 1993?

Anders stellen wij bij dezen voor dat elke keer wanneer jij aan ons mailt onze ‘website te zijn tegengekomen’ waarvan je ‘onder de indruk’ was, terwijl je niet kunt vertellen waarvan je dan precies onder de indruk was omdat je gewoon gebruik maakt van statistiekenprogramma’s en alle websites met voldoende verkeer exact hetzelfde geautomatiseerde spammailtje stuurt, een groot bedrag aan een goed doel doneert.

Gewoon omdat we het niet meer trekken om door echt heel, heel, heel, heel, heel, heel, heel, heel slechte internetmarketeers als jij te worden beledigd alsof we een klein websiteje zijn ergens in 1993 en dus blij met een ‘linkruil’ (lol. Bestaan ‘gastenboeken’ ook nog? En ‘open dirs’?).

We hebben trouwens ook geen ‘linkpagina’ (lol) op onze ‘website’ staan, Lieke. Dus ook dat is een leugen. Lieke ‘liegen, liegen, liegen omdat er altijd wel voldoende domme mensen zijn’ van Meeuwen zal dan ook wel niet je echte naam zijn. Laat ons raden: je naam is Nigeriaans?

Nou Lieke, het waren 3748263237477 leuke mailtjes van je de afgelopen jaren maar we zijn het nu wel een beetje zat. Lieke.

Groetjes, en veel plezier in 1993 verder.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.