Doneer aan TPO
 

Adriaan (van Bassie & Adriaan) (die acrobaat, niet die clown vol kattekwaad) heeft huidkanker

Heeft nu 'litteken van zo’n zes tot acht centimeter' op zijn hoofd

Door: , 12:45, 11 juli 2018

Heeft nu 'litteken van zo’n zes tot acht centimeter' op zijn hoofd

Foto: de acrobaat (links) en de clown, nog voordat dat Boef B2 en De Baron op zoek gingen naar De Geheime Schat.

Bij acrobaat Aad van Toor (75) is onlangs huidkanker geconstateerd. Aan het gezaghebbende maar immer goed ingevoerde entertainmentvakblad Weekend (niet te verwarren met het superieure onderzoeksjournalistieke entertainment-kwaliteitsblad Story) vertelt hij dat hij in het ziekenhuis in Rotterdam is behandeld.

“Ik ontdekte per toeval een plekje op mijn hoofd dat daar volgens mij niet hoorde. Ik had er in ieder geval meteen een raar gevoel over”, vertelt de in Spanje woonachtige artiest, bekend van het duo Bassie en Adriaan. Hij moest terug naar Nederland om zich door zijn artsen in Nederland te laten behandelen.

“Inmiddels ben ik in het ziekenhuis in Rotterdam geweest en hebben mijn doktoren alles weg­gehaald. Gelukkig is het achteraf allemaal heel erg meegevallen, want inmiddels weet ik dat het veel erger had kunnen zijn. De plek op mijn hoofd waar de kanker zat, is helemaal weggesneden en de wond is genezen. Ik heb wel een litteken van zo’n zes tot acht centimeter, maar dat interesseert me niet. Je moet echt goed kijken om te weten dat ik daar ben geopereerd. Bovendien draag ik tegenwoordig petjes als ik naar buiten ga. Ik mag heel blij zijn dat ik er zo gemakkelijk van af ben gekomen tot nu toe.”

Zijn 82-jarige broer Bas van Toor maakte in mei bekend te stoppen als clown Bassie vanwege gezondheidsproblemen.

Anp/Tpo

 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace