Doneer aan TPO
 

Dappere en krachtige BN’ers juichen op Twitter massaal mee met voetballende Belgen

Daarom heeft België verloren

Door: , 22:06, 10 juli 2018

Daarom heeft België verloren

Bekend Nederland leefde dinsdagavond massaal mee met de Belgen tijdens de halve finale van het WK Voetbal. Op sociale media probeerden cabaretiers, acteurs en presentatoren van minuut tot minuut positieve energie richting de Rode Duivel te zenden.

“Rode Duivelkes, maak u boos!” vroeg Hadewych Minis via Twitter. “Kom op Belgiëeeeeeeeeeeee!!” deelde Jochem Myjer met zijn volgers.

Ook Claudia de Breij keek de wedstrijd, liet ze weten. “Okee poepies, tweede helft, wie wil er chips?” Ook pornoster Kim Holland deelde een foto waarop ze de Rode Duivels toejuicht: “Heel Holland is trots!”

De beslissing van de scheidsrechter om de Belgen geen vrije trap te geven in de slotfase na een overtreding op aanvaller Eden Hazard, kon ook onder de BN’ers rekenen op veel ongeloof. Alleen regisseur Martin Koolhoven reageerde koeltjes. “Ik vond het anders een prima beslissing”, meldde hij de wereld.

Nadat de Belgen hadden verloren van de Fransen, was de pijn van het verlies ook bij BN’ers voelbaar. “De beste ploeg is uit het toernooi”, constateert regisseur Eddy Terstall.

Anp

Tags:
 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace