TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

Dappere en krachtige BN’ers juichen op Twitter massaal mee met voetballende Belgen

Daarom heeft België verloren

Tags:

Bekend Nederland leefde dinsdagavond massaal mee met de Belgen tijdens de halve finale van het WK Voetbal. Op sociale media probeerden cabaretiers, acteurs en presentatoren van minuut tot minuut positieve energie richting de Rode Duivel te zenden.

“Rode Duivelkes, maak u boos!” vroeg Hadewych Minis via Twitter. “Kom op Belgiëeeeeeeeeeeee!!” deelde Jochem Myjer met zijn volgers.

Ook Claudia de Breij keek de wedstrijd, liet ze weten. “Okee poepies, tweede helft, wie wil er chips?” Ook pornoster Kim Holland deelde een foto waarop ze de Rode Duivels toejuicht: “Heel Holland is trots!”

De beslissing van de scheidsrechter om de Belgen geen vrije trap te geven in de slotfase na een overtreding op aanvaller Eden Hazard, kon ook onder de BN’ers rekenen op veel ongeloof. Alleen regisseur Martin Koolhoven reageerde koeltjes. “Ik vond het anders een prima beslissing”, meldde hij de wereld.

Nadat de Belgen hadden verloren van de Fransen, was de pijn van het verlies ook bij BN’ers voelbaar. “De beste ploeg is uit het toernooi”, constateert regisseur Eddy Terstall.

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.