Doneer aan TPO
 

Bonusquote – Rob Hoogland is klaar met fascisme-roepers Dirk-Jan van Baar, Joshua Livestro en Bert Vuijsje

Arthur van Amerongen 'zonder gegronde redenen een fascist noemen is schandelijk'

Door: , 14:42, 08 juli 2018

Arthur van Amerongen 'zonder gegronde redenen een fascist noemen is schandelijk'

HP/De Tijd- en Volkskrant columnist Arthur van Amerongen maakte afgelopen donderdag een grapje op Twitter over veiligheidsmaatregelen in Maastricht bij een concert van meesterviolist Andre Rieu. De opmerking ‘Danke schön, Frau Merkel’ kwam hem op een schrobbering van historicus/publicist Dirk-Jan van Baar te staan: ‘typisch fascistische stemmingmakerij‘. Van Amerongen schreef er een stukje over en toen werd het bal. Volgens Jalta-hoofdredacteur Joshua Livestro maakt Van Amerongen gebruik van ‘virtuele knokploegen’.  “Een uiting van fascisme, geweld als politiek middel.” En toen mengde oud-hoofdredacteur van HP/De Tijd Bert Vuijsje zich ook nog eens in het gekrakeel.

Met donderend geraas kwam de vuist ter grootte van een kruiwagen van Telegraaf-columnist Rob Hoogland neer op het bureaublad. Nu is het genoeg, dacht De Grote Vriendelijke Reus van de Basisweg en hij slingerde zijn helse Twittermachine aan.

Het haalde niets uit.

 
 
 

Steun direct Bas Paternotte

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace