Doneer aan TPO
 

Laatste Zomergast bekend: Psychotherapeut Esther Perel

Weten we dat ook weer

Door: , 18:31, 07 juli 2018

Weten we dat ook weer

Fans van het avondvullende tv-programma Zomergasten weten welke zes gasten ze dit seizoen op zondagen voorgeschoteld krijgen. De VPRO maakte zaterdag de naam van de zesde en laatste zomergast bekend: psychotherapeut en schrijver Esther Perel (1958), dochter van Poolse Holocaust-overlevenden.

,,De boeken van Perel haalden de bestsellerlijst van de New York Times. In haar werk onderzoekt ze het spanningsveld tussen liefde en lust en kijkt ze met een confronterende maar empathische blik naar de schijnbaar tegenstrijdige menselijke behoefte aan veiligheid en vrijheid”, laat de omroep weten.

Theatermaker Romana Vrede is de eerste zomergast op 29 juli. Voetbalcoach Louis van Gaal is op 5 augustus de tweede. In de weken daarna schuiven respectievelijk internetpionier Marleen Stikker, schrijver Pieter Waterdrinker, minister Eric Wiebes (Economische Zaken en Klimaat) en Perel aan.

VPRO’s Zomergasten op NPO 2 wordt voor het tweede opeenvolgende jaar gepresenteerd door Janine Abbring. Zij praat zes lange ‘zomerzondagavonden’ met haar gasten over hun ideale televisieavond aan de hand van fragmenten die ze hebben uitgekozen.

 
 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace