Doneer aan TPO
 

Meesterjournalist Wierd Duk, tv-maakster Iris van Lunenburg, en Bataclan-overlevende op Lowlands

Ook Kajsa Ollongren (D66) aanwezig om te praten over 'persvrijheid' (EU vs. Disinfo) en 'democratie' (deleten referendum)

Door: , 12:42, 05 juli 2018

Ook Kajsa Ollongren (D66) aanwezig om te praten over 'persvrijheid' (EU vs. Disinfo) en 'democratie' (deleten referendum)

Telegraaf-topjournalist Wierd Duk, voormalig voetbalinternational Roxanne Hehakaija en moskeevertegenwoordiger Halil Karaaslan zijn te gast op het programma LLowgenda tijdens Lowlands 2018. Ook Ferry Zandvliet, die de terroristische aanslag op de Bataclan in Parijs overleefde, is te gast. Hij vertelt hoe hij nu in het leven staat.

Televisie-programmamaakster Iris van Lunenburg en SP-leider Lilian Marijnissen komen ook naar het driedaagse muziekfestival in Biddinghuizen. De dochter van Jan Marijnissen vertelt een persoonlijk verhaal over het veroveren van de toekomst en de noodzaak van verandering, maakte de organisatie bekend.

Vicepremier Kajsa Ollongren (D66) houdt op Lowlands een pleidooi over rechten als vrijheid, democratie en persvrijheid. Ze doet dat tijdens het programma LLowgenda, waarin zoals ieder jaar maatschappelijke en politieke thema’s aan de orde komen.

Lowlands vindt dit jaar plaats van 17 tot en met 19 augustus. Op het programma staan optredens van onder anderen Kendrick Lamar, N.E.R.D., The War On Drugs, Dua Lipa, Gavin James, Patti Smith, Rag’n’Bone Man, De Staat en Tom Odell.

Anp/TPO

Tags:
 
 
 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace