TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

Meesterjournalist Wierd Duk, tv-maakster Iris van Lunenburg, en Bataclan-overlevende op Lowlands

Ook Kajsa Ollongren (D66) aanwezig om te praten over 'persvrijheid' (EU vs. Disinfo) en 'democratie' (deleten referendum)

Tags:

Telegraaf-topjournalist Wierd Duk, voormalig voetbalinternational Roxanne Hehakaija en moskeevertegenwoordiger Halil Karaaslan zijn te gast op het programma LLowgenda tijdens Lowlands 2018. Ook Ferry Zandvliet, die de terroristische aanslag op de Bataclan in Parijs overleefde, is te gast. Hij vertelt hoe hij nu in het leven staat.

Televisie-programmamaakster Iris van Lunenburg en SP-leider Lilian Marijnissen komen ook naar het driedaagse muziekfestival in Biddinghuizen. De dochter van Jan Marijnissen vertelt een persoonlijk verhaal over het veroveren van de toekomst en de noodzaak van verandering, maakte de organisatie bekend.

Vicepremier Kajsa Ollongren (D66) houdt op Lowlands een pleidooi over rechten als vrijheid, democratie en persvrijheid. Ze doet dat tijdens het programma LLowgenda, waarin zoals ieder jaar maatschappelijke en politieke thema’s aan de orde komen.

Lowlands vindt dit jaar plaats van 17 tot en met 19 augustus. Op het programma staan optredens van onder anderen Kendrick Lamar, N.E.R.D., The War On Drugs, Dua Lipa, Gavin James, Patti Smith, Rag’n’Bone Man, De Staat en Tom Odell.

Anp/TPO

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.