Doneer aan TPO
 

Jar Jar Binks wilde zelfmoord plegen na tsunami aan afzeikreacties

Jar Jar Binks, misschien wel het meest gehate Star Wars-karakter ooit

Door: , 12:01, 04 juli 2018

Jar Jar Binks, misschien wel het meest gehate Star Wars-karakter ooit

Ahmed Best, de man die de stem verzorgde van het gehate Star Wars-karakter Jar Jar Binks, overwoog een einde aan zijn leven te maken vanwege de golf aan negatieve reacties die hij kreeg. Dat onthult de acteur via Twitter.

Bij een foto waarop Ahmed met zijn zoon op een brug staat, vermeldt hij dat dat de plek was waar hij bijna zijn leven beëindigde. “Het is nog steeds moeilijk om er over te praten. Ik heb het overleefd en dit kleine mannetje heb ik er voor teruggekregen”, schrijft Ahmed.

De acteur schrijft niet specifiek dat de kritiek op zijn rol in Star Wars de reden was, maar volgens TMZ is dat wel aannemelijk omdat Ahmed vermeldt dat de problemen twintig jaar geleden begonnen. In 1999 kwam Star Wars: Episode I – The Phantom Menace uit, waarin Jar Jar Binks voor het eerst te zien was. Eerder zei Ahmed ook al dat hij doodsbedreigingen kreeg vanwege zijn Star Wars-verleden.

Anp

 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace