TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

EO’er stapt over naar BNNVARA, EO zuivert direct foto EO’er uit EO-bedrijfspand

Korte metten met afvalligen

Tags:

De EO heeft per direct de foto van presentator Renze Klamer verwijderd uit de gang van het gebouw. Dat meldt de programmamaker, die dinsdag aankondigde over te stappen naar BNNVARA, woensdag op Twitter.

“Hier hing mijn foto in de EO-gang”, aldus Klamer. “Ze laten er geen gras over groeien…” Op het plaatje dat hij erbij post is een lege plek in de galerij te zien.

De 29-jarige staatstv-maker gaat voor zijn nieuwe werkgever een dagelijks en actueel praatprogramma presenteren na het NOS Staatsjournaal, op het staatsthemakanaal NPO 1 Extra.

Klamer begon in 2009 bij de EO. Op Staatsradio 1 presenteerde hij Langs de Lijn en omstreken en Dit is de dag. Op staatstelevisie was hij al te zien in Knevel & Van den Brink met zijn eigen internetrubriek. Ook had Klamer in 2014 en 2015 een vaste rol in het staatstelevisiekanaal NPO 2-debatprogramma Arena en presenteerde hij op staatsthemakanaal NPO 1 Extra de aftertalk van The Passion.

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.