Doneer aan TPO
 

TPOdcast 74 – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

Moralistische deugjournalisten als kritiekloze EU-lakeien, SCHULD VAN TRUMP (ALLES!), gendergedram over burgemeester

Door: , 14:36, 03 juli 2018

Moralistische deugjournalisten als kritiekloze EU-lakeien, SCHULD VAN TRUMP (ALLES!), gendergedram over burgemeester

THIERRY BAUDET-JEUGD, groepsknuffel, lichaamsgerichte therapiesessie, Kamer-voorzitter Arib, bij voornaam noemen, minder je en jij, respect, meester achternaam, meester Wouter, Rutte bij Trump, 9/11, conspiracy, twijfel aan officiële lezing, overheidsrapporten, building 7, terechte vragen, Andre Manuel, Tubantia, sneue Godwins, talentloze middelmaat, aanslag Telegraaf, afgezakt, gesjeesd, amateuristisch kleutercabaret, Tommy Wieringa, zaal vol burgemeesters en wethouders, intens deugende schrijver, venijn, Twan Huys, voorheen keurige Nieuwsuur-anchor, geen kritische vraag, Paul Jansen, Sven Kockelmann, Radio 1, NPO, staatsradio, schuld van Geenstijl, schuld van TMG, schuld van Telegraaf, inbellen met Dries Roelvink, Roderick Veelo gaat LOS, Nederlandse radiojournalistiek, 3Fm dreigt fm-licentie te verliezen, zelfs Radio 5 doet het nog beter, HEMELTERGEND VERSCHRIKKELIJK, nog liever tuinhuisje schilderen dan naar Radio 1 luisteren als je 88 bent, er werken heeeeeel veeeeeeeel mensen voor heeeeeel veeeeeel geld (BELASTINGGELD!) en die mensen doen de hele dag NIETS en maken vooral hele slechte programma’s, Martin Bosma (PVV) sloopt deugende wethouders, LOL, Martin Bosma FTW, wat Andre Manuel niet kan kan Martin Bosma wel, waarheden, top-ironie, Gerrit Komrij (RIP), fan van Geenstijl (‘Dat kan schrijven!’), anti-policor, links gesubsidieerde correcte hoek, Reve, Hermans, geen nieuwe schrijvers van dat kaliber, Maryland, aanslag, krantenredactie, SCHULD VAN TRUMP, journalist van Reuters, fake news, senior editor, Trump-haat zit kennelijk diep, ERIK MOUTHAAN, RTL Nieuws, typisch Nederlandse Amerika-verslaggever, beperkt, middelmatig, anti-Trump, stuitend gedrag, show-joker, waarom journalist en geen entertainer?, doelbewust zwartmaken van president, ronduit sneu, geen professionaliteit, emoties rondom Trump, professionele distantie, media en journalistiek in crisis, raar gepolariseerd medialandschap, onbegrijpelijke emoties, iets mis met journalisten, TPO-emoties, Bert Brussen is geen objectief journalist, de kern van TPO: geen genuanceerde koppen, TPO is geen Reuters of RTL Nieuws, ANP, Amsterdam, Femke Halsema, nogmaals Tommy Wieringa, deugen, deugen, deugen, deugen, deugen, deugen, deugen, deugen, EEN VROUW ALS BURGEMEESTER!!!1!!, HALLELUJA!, WE MOESTEN 700 JAAR WACHTEN OP EEN VROUWELIJKE BURGEMEESTER!!!!!1!1!!!!, zucht, gedram, gaap, OMG WHO THE HELL CARES!, burgmeester beoordelen op geslacht, krankzinnige trekken, soort religie, Annemarie Jorritsma, Margaret Thatcher, Angela Merkel, Condoleeza Rice, Madaleine Albright, we leven in geëmotioneerde tijden, Cathy Newman, Channel 4, premier Polen, BAAS, ballen, ruggengraat, policor moralistische journalistiek, EU-lakei, arrogant, elite, uitschelden voor nationalist/racist maar Polen geeft geen fuck, morele verontwaardiging als argument, journalistiek in het Westen, failliet van Europa, waarom het populisme en realisme wint, Hongaarse minister, BBC, XENOFOBIE EN VREEMDELINGENHAAT!!1!1!!, belediging, Hongarije komt op voor eigen rechten, lekker arrogant minister niet eens laten uitpraten omdat je jezelf moreel hoogstaander vindt, Hongarije bukt niet en blijft achter uitspraken staan, Hongarije wél, ‘normen en waarden EU’, opgedrongen waarden, ‘tolerantie, diversiteit, mensenrechten’, een heilig mantra als wapen om andersdenkenden weg te zetten, liberal mainstream, het nieuwe geluid van de nieuwe tijd, volk is het spuug- en spuugzat, zogenaamd kritische journalisten als advocaten van de moraal, ze hadden kritische moeten stellen aan Juncker, kritische vragen aan hun eigen leiders, in dienst van de EU moraal opdringen aan anderen, geschiedenis van Polen is geschiedenis van onderdrukking, Polen zijn er klaar mee, eerst nazi’s dan de communisten nu weer de EU, Burka-verbod, AT5, burkavrouwtje, ‘ISLAMITISCH GRONDRECHT‘, hoax, nepnieuws, (zie onder ‘rectificatie’), BONUSQUOTE: Jonathan Pie, KLEINE HUIS OP DE PRAIRE IS OOK AL RACISTISCH!

Gaarne nu hier doneren, ook names Hans Laroes, Hans Maarten van den Brink, Rutger de Quay, Erik Mouthaan, Andre Manuel en vele, vele, vele, vele andere dappere en krachtige strijders tegen ondeugd, onreine gedachten en het Grote Gevaar van ongesubsidieerd realisme.

TPO Podcast is gegarandeerd 100% vrij van subsidie want dood aan het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek, en kan dus alleen bestaan danzij uw bijdragen. Bijdragen kan hier, of daar.

Maar u kunt natuurlijk ook gewoon de NPO blijven steunen…

 

Word onze patreon: https://www.patreon.com/TPOpodcast

Twitter: https://twitter.com/tpoquotes

Facebook: https://www.facebook.com/teepeeoopodcast/

SoundCloud: https://soundcloud.com/bertbrussen

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UChxRZlJNYPVXi_CH6sYS5VQ

 

iTunes-link.

Beluister ze allemaal!

Raw MP3 hier.

 

Wil je zelf ook podcasten? Koop dan deze interface, gebruik deze microfoon met deze microfoonstandaard en vergeet de hoofdtelefoon niet. Helemaal compleet plug & play, inclusief software, binnen 24 uur bij je thuisbezorgd met Coolblue.

 
 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)

BetaallinkOf doneer direct een bedrag via deze betaallink

Om administratieve redenen moet je donatie via het formulier minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie. Of doe hier een donatie aan TPO via creditcard.

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace