Doneer aan TPO
 

TPOdcast 73 – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

Zelfmoord van Europa, Paul Scheffer, podcast-award, hysterische haat tegen Trump, kaakslag voor deugend Nederland

Door: , 13:14, 26 juni 2018

Zelfmoord van Europa, Paul Scheffer, podcast-award, hysterische haat tegen Trump, kaakslag voor deugend Nederland

DE TOEKOMST VAN EUROPA, migratie, Paul Scheffer, PvdA, realisme, racisme, vijf scenario’s, toekomst, Rene Couperus, Wiarda  Beckman-stichting, integratie, Volkskrant, Merkel, EU, Het land van aankomst, EU-top, migratiecrisis, doodgezwegen, populisme, honderden miljoenen Afrikanen naar Europa, zelfmoord Europa, Italië, Lega Nord, Zweden, ONLINE RADIO AWARDS, HIER STEMMEN VOOR TPOPODCAST (bij de T van TPOdcast), HIER STEMMEN VOOR BERT BRUSSEN (bij de B van Bert Brussen), HIER STEMMEN VOOR RODERICK VEELO (bij de R van Roderick), TPO-Podcast gala, Maxine Waters, oproep tot lastigvallen leden Trump-regering, SJW’s, Sarah Sanders, restaurant, The Red Hen, vrijheid van meningsuiting, apartheid, discriminatie, NO AGENDA-podcast, David Lynch, waarom Trump een baas is, eindelijk vooruitgang, niet lullen maar doen, verkiezingsbeloftes nakomen, Trump geeft geen fuck, stand houden, dr. Sid Lukkassen, de nieuwe zuil uit Duiven, kaakslag voor deugend Nederland, al 12.500 euro opgehaald in een jaar tijd, succesvol crowdfunden, waarom doneren werkt, waarom doneren het nieuwe businessmodel is, crowdfunden FTW, hier doneren, doe ook mee met de nieuwe zuil en doneer aan de TPO Podcast, Forum voor Democratie crowdfund, bonusquote, Max van Weezel, Joost Vullings, NPO, TOT VOLGENDE WEEK.

Nu hier doneren, want dat is de Nieuwe Tijd en de Nieuwe Zuil en wie wil er niet bij de Nieuwe Tijd en Nieuwe Zuil horen?

TPO Podcast is gegarandeerd 100% vrij van subsidie want dood aan het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek, en kan dus alleen bestaan danzij uw bijdragen. Bijdragen kan hier, of daar.

 

Maar u kun natuurlijk ook gewoon de NPO blijven steunen…

 

Word onze patreon: https://www.patreon.com/TPOpodcast

Twitter: https://twitter.com/tpoquotes

Facebook: https://www.facebook.com/teepeeoopodcast/

SoundCloud: https://soundcloud.com/bertbrussen

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UChxRZlJNYPVXi_CH6sYS5VQ

 

iTunes-link.

Beluister ze allemaal!

Raw MP3 hier.

 

Wil je zelf ook podcasten? Koop dan deze interface, gebruik deze microfoon met deze microfoonstandaard en vergeet de hoofdtelefoon niet. Helemaal compleet plug & play, inclusief software, binnen 24 uur bij je thuisbezorgd met Coolblue.

 

 


 


 

 

 
 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)

BetaallinkOf doneer direct een bedrag via deze betaallink

Om administratieve redenen moet je donatie via het formulier minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie. Of doe hier een donatie aan TPO via creditcard.

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace