Doneer aan TPO
 

DJ 3FM (ziekenhuiszender) solliciteerde in 2005 bij Qmusic, afgewezen op ‘te weinig uitstraling’

Gaat nu alsnog van gesubsidieerde ziekenhuiszender naar commercieel station Qmusic

Door: , 13:10, 20 juni 2018

Gaat nu alsnog van gesubsidieerde ziekenhuiszender naar commercieel station Qmusic

Domien Verschuuren probeerde bij de start van Qmusic in 2005 al een plekje bij de zender te krijgen. De dj werd toen afgewezen vanwege een gemis aan uitstraling. Op Instagram kijkt Domien terug op zijn afwijzing en het feit dat hij nu alsnog een programma krijgt bij Q.

“2005. Een nieuw radiostation zou beginnen in Nederland: Qmusic. In een vlaag van puberale zelfoverschatting stuur ik een demo-cd naar het adres op de website”, zo schrijft Domien. “Een paar weken later ontvang ik een nette brief van de assistent-programmadirecteur: ‘We missen de uitstraling die centraal staat bij alles dat Qmusic doet’. 2018. Dertien jaar later. Opnieuw ligt er briefpapier van Q voor mijn neus. Maar dit keer staat mijn handtekening er op en is het de start van een nieuw avontuur.”

Volgens Domien was het na twaalf jaar 3FM tijd “voor iets nieuws, voor iets anders”. “Het is tijd om een sprong in het diepe te wagen en ik kan me geen mooier station dan Qmusic voorstellen om dat mee te doen. Het idee van aan de slag gaan bij een club met frisse, vooruitstrevende ideeën heeft me de laatste tijd enorm veel nieuwe energie gegeven en ik kan niet wachten om te beginnen.”

Tot wanneer Domien, die op Qmusic de middagshow gaat presenteren, bij 3FM blijft te horen is niet bekend. Ook is zijn opvolger nog niet bekend.

Anp

Tags:
 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace