TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

DJ 3FM (ziekenhuiszender) solliciteerde in 2005 bij Qmusic, afgewezen op ‘te weinig uitstraling’

Gaat nu alsnog van gesubsidieerde ziekenhuiszender naar commercieel station Qmusic

Tags:

Domien Verschuuren probeerde bij de start van Qmusic in 2005 al een plekje bij de zender te krijgen. De dj werd toen afgewezen vanwege een gemis aan uitstraling. Op Instagram kijkt Domien terug op zijn afwijzing en het feit dat hij nu alsnog een programma krijgt bij Q.

“2005. Een nieuw radiostation zou beginnen in Nederland: Qmusic. In een vlaag van puberale zelfoverschatting stuur ik een demo-cd naar het adres op de website”, zo schrijft Domien. “Een paar weken later ontvang ik een nette brief van de assistent-programmadirecteur: ‘We missen de uitstraling die centraal staat bij alles dat Qmusic doet’. 2018. Dertien jaar later. Opnieuw ligt er briefpapier van Q voor mijn neus. Maar dit keer staat mijn handtekening er op en is het de start van een nieuw avontuur.”

Volgens Domien was het na twaalf jaar 3FM tijd “voor iets nieuws, voor iets anders”. “Het is tijd om een sprong in het diepe te wagen en ik kan me geen mooier station dan Qmusic voorstellen om dat mee te doen. Het idee van aan de slag gaan bij een club met frisse, vooruitstrevende ideeën heeft me de laatste tijd enorm veel nieuwe energie gegeven en ik kan niet wachten om te beginnen.”

Tot wanneer Domien, die op Qmusic de middagshow gaat presenteren, bij 3FM blijft te horen is niet bekend. Ook is zijn opvolger nog niet bekend.

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.