Doneer aan TPO
 

TPOdcast 72 – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

Genderdrammen met literair Nederland, it's the immigration stupid, Thierry Baudet sloopt school Groenlo, Koot & Bie op Radio 1

Door: , 16:04, 19 juni 2018

Genderdrammen met literair Nederland, it's the immigration stupid, Thierry Baudet sloopt school Groenlo, Koot & Bie op Radio 1

SCHULD VAN TRUMP, Roderick Veelo schreef een ware column over de rechtstaat, mocht niet van RTV Rijnmond-verslaggever, moralisme, ‘tegen de onderbuik’, ‘rechtbank is ratio’, regio-verslaggevers, agressie, je mag niet zeggen dat tbs-systeem niet deugt, kritiek op rechtstaat en tbs mag niet, zal wel terechte kritiek zijn dan, meteen persoonlijk, treurig, pijn bij deugers, literair Nederland, gedram, boekenweek, hartverscheurend, vreselijk gekwetst, gruwelijk leed, De Vrouw Als Moeder, kwetsend, heel erg, schrijvers hebben ook niet al te veel te doen overdag, deugen loont, aandacht, houdt je van de straat, Zentgraaff heeft gelijk, jaarlijks gezeik, wat moeten ze anders, ze hebben al zo weinig talent, middelmaat, boekenweek jaarlijks podium, de tenen zijn lang, subsidie, Thomas Heerma van Voss, geen Daan Heerma van Voss, Maajid Nawaz, Southern Poverty Law Center, rechtszak, schikking, 3,5 miljoen dollar, SPLC gefinancierd door alle rijke deugers, Soros, Apple, Google, soort Amnesty, anti-discriminatie, anti-islamofobie, in kaart brengen wie niet genoeg deugt, tegen christenen, tegen conservatieven, iedereen die verkeerd denkt wordt gebrandmerkt, niet links genoeg = fout, defamation, smaad, laster, seculiere moslim, vecht tegen moslimradicalen en rechtsradicalen en linksradicalen, SPLC is invloedrijke en machtige club, mensen neergeschoten dankzij SPLC, Groenlo, Thierry Baudet, middelbare school, Paul Rosenmöller, Pol Pot, koepelraad, links onderwijs, rector, censuur, uitgerangeerde NPO-presentator, Victor Deconinck, zeer ernstige laster, beroepscharlatan Al Gore, Baudet mag bepaalde dingen niet zeggen, Baudet heeft helemaal gelijk, tijd dat de revolutie ook eens in het onderwijs begint, tegenvuur, tegenwoord, MIDDELBAAR ONDERWIJS IS INDERDAAD ZEER VOORINGENOMEN LINKS, demonstratie tegen kruisraketten, FNV-demonstraties, scholieren zelf waren niet welkom op eigen school in Groenlo, ‘onderzoek’, feiten, onderzoeksjournalistiek, arrogante elite, generatieconflict, oud-links elan Rosenmöller, CAO’ers, babyboomers, provocatie, vooropgezet als filmpje om reuring te veroorzaken, Sjors en de Rebellenclub, zeggen ze van Trump ook, WAS IK SCHOLIER GEWEEST DAN WAS IK GELIJK LID GEWORDEN VAN FVD, losweken uit oude protocollen, immigratie, it’s the immigration stupid, VS, EU, Trump, misbruik crisis met kinderen, demagogie, Trump blijft doen wat hij kiezers heeft beloofd, kwestie speelt al jaren, net als Noord-Korea, democraten schoven het voor zich uit, Trump gaat het regelen, media doen huiliehuilie, of iets doen of het voor je uitschuiven, Bart de Wever, burgemeester Antwerpen, boerkaverbod, Annelies Moorman, ‘eigen keuze van vrouwen’, westerse feministes, Iran, serieuze vrouwenonderdrukking, Sigrid Kaag met hoofddoekje, D66, president Iran, vrijwillig hoofddoekjes dragen, niet te harden hypocrisie, diplomatiek gesprek met Sigrid Kaag en daarna weer lekker vrouwen onderdrukken want religie, leger aan westerse feministen die het opnemen voor Boerka’s en vrouwenonderdrukking, Parool, communistisch stuk vreten Marcel Wiegman, eenzijdig links opnemen voor boerka’s, Nederlandse media altijd blij iemand te kunnen beschuldigen van islamofobie, ‘respect voor cultuur’, misverstand, niet willen weten, Öztürk, DENK, Martin Bosma, PVV, dienstauto, Kamervoorzitter, Ernst Lissauer, Öztürk gebruikt het joodse woord ‘koosjer’, racisme, Lara Rense, Radio 1, Glenn Helberg, TOPRADIO, rechtszaak tegen Michael Panhuis,  SEKSISME, ‘meer vanuit gelijkheid denken Glenn’, ‘mooi betoog, Glenn, vriend van de show’, DIT IS TOCH KOOT & BIE MAN!, dit is dus kwaliteitsradio, lijstduwer BIJ1, politieke propaganda, verbinden, kritiekloze zalvende Lara Rense, ‘nieuws’, BONUSQUOTE: Nick Ferrari (LBC), grooming gangs, taboe, links complot van zwijgen in msm, zelfcensuur, ASIANS, Pakistanen, beerput, TOT VOLGENDE WEEK EN DAN NU DONEREN BITTE, DANKE SCHÖN!

TPO Podcast is gegarandeerd 100% vrij van subsidie want dood aan het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek, en kan dus alleen bestaan danzij uw bijdragen. Bijdragen kan hier, of daar.

 

Maar u kun natuurlijk ook gewoon de NPO blijven steunen…

 

Word onze patreon: https://www.patreon.com/TPOpodcast

Twitter: https://twitter.com/tpoquotes

Facebook: https://www.facebook.com/teepeeoopodcast/

SoundCloud: https://soundcloud.com/bertbrussen

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UChxRZlJNYPVXi_CH6sYS5VQ

 

iTunes-link.

Beluister ze allemaal!

Raw MP3 hier.

 

Wil je zelf ook podcasten? Koop dan deze interface, gebruik deze microfoon met deze microfoonstandaard en vergeet de hoofdtelefoon niet. Helemaal compleet plug & play, inclusief software, binnen 24 uur bij je thuisbezorgd met Coolblue.

 

 


 


 

 
 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace