Doneer aan TPO
 

‘BN’ers’ boos op ‘Amerikaans vluchtelingenbeleid’, zijn op Twitter keihard aan het deugen geslagen

Trump heeft nog niet gereageerd maar die zal nu wel bibberend en huilend op bed liggen, want 'BN'ers'!

Door: , 12:57, 18 juni 2018

Trump heeft nog niet gereageerd maar die zal nu wel bibberend en huilend op bed liggen, want 'BN'ers'!

LOL (zucht):

Veel BN’ers delen maandag via Twitter hun mening over de beelden van vluchtelingenkinderen die in de VS in detentiecentra zitten. Amerikaanse media meldden eerder deze week dat de Amerikaanse overheid de afgelopen weken zeker tweeduizend kinderen van vluchtelingen, die illegaal het land zijn binnengekomen, heeft gescheiden van hun ouders. Sindsdien zijn er steeds meer beelden van deze praktijken gepubliceerd.

De deuglegers worden zoals gebruikelijk aangevoerd door Bekende Nederlandse deuggeneraals Georgina Verbaan en Claudia de Breij (die hebben toch niet zoveel te doen):

“Mogen we van de minister-president verlangen iets tegen zijn ‘collega’ te zeggen over de #kinderkampen? Wel toch? Zolang het woord ‘gaaf’ er niet in voorkomt, bijvoorbeeld?” vraagt Georgina Verbaan zich af. “Wat is de wereld toch een lelijke plek.”

Cabaretier Claudia de Breij deelt ook het nieuws via haar Twitter-account. “VOOR WIE HET NOG NIET WIST: honderden kinderen worden in Texas vastgehouden in kooien. MUST READ”, vertelt zij haar volgers.

Ook die ene BN’er die de Nederlandse middelmaat inmiddels is ontstegen, waarschijnlijk door teveel talent,  wat je in Nederland al snel hebt, marcheert vanuit overzeese gebiedsdelen strijdvaardig mee in de Nederlandse Deugbrigades:

Actrice Katja Herbers, momenteel te zien in de Amerikaanse hitserie Westworld, suggereert naar aanleiding van Vaderdag: “Geef je vader geen aftershave. Maar doneer een bijdrage aan organisaties die de gezinnen helpen die aan de grens uit elkaar worden gescheurd.”

Volstrekt Onbekende Nederlander, ‘VOBN’ers’ (doorgaans werkzaam bij volstrekt onbeluisterde en onbekeken NPO-Deugmedia), voeren achter de vijandelijke linies deugluchtlandingen uit:

Staatsradio 1-dj Astrid de Jong suggereert “als we nu allemaal één Amerikaan bellen om te vragen of ze wel doorhebben dat hun overheid kinderen met leugens (hij gaat even in bad) weghaalt bij hun ouders en in kooien stopt? Maar ik durf niet zo goed te beginnen”, voegt ze daar aan toe.

Maar sommige de meeste ‘BN’ers’ zijn toch niet zo heel dapper (want BN’er, duh…) dus verlenen ze alleen hand- en spandiensten zoals het retweeten (oei! Pak aan Trump!) van Amerikanen die bij gebrek aan talent intelligentie kennis argumenten dan maar de president uitschelden, zoals het grote voorbeeld de Publieke Intellectueel en beleidsexpert Robert de Niro ook al deed:

Veel BN’ers hebben een bericht geretweet van zanger John Legend, die woest reageerde op een foto van de Republikeinse leider Paul Ryan die Vaderdag vierde. “Fuck you”, schrijft Legend. “Verenig de gezinnen bij de grens weer en we praten verder over je Vaderdag.”

Natuurlijk staan PvdA-politici helemaal vooraan aan het front, maargoed, daar ben je dan ook PvdA-politicus voor, je moet wat met slechts 9 zetels:

Ook politici maken zich boos over de beelden uit de VS. “Misselijkmakend en hartverscheurend”, stelt PvdA-leider Lodewijk Asscher. “De minister-president moet dit aan de orde stellen als hij over twee weken bij Donald Trump op de thee mag.”

En veilig vanuit een schuttersputje in het Moraalland ver achter het front liggen natuurlijk ook nog de special forces van de Bekende Misdadigersknuffelaars in sniperpositie:

Advocaat Wil Eikelboom deelt per Twitter het adres van het Amerikaanse consulaat in Amsterdam en de regels die gelden voor het organiseren van een demonstratie.

Het is nog onbekend of de NPO een thema-uitzending aan deze belangeloze krachtige en dappere BN’ers gaat wijden, maar die kans is natuurlijk wel groot. Het wachten is nu op de subsidie.

Anp/TPO

 
 
 
 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie via het formulier minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie. Of doe hier een donatie aan TPO via creditcard.
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace