Doneer aan TPO
 

Weer een acteur van open haatriool Twitter weggeterroriseerd

Schuld van 'homofobe memes'

Door: Redactie, 14:05, 14 juni 2018

Millie Bobby Brown is de meest recente ster die met Twitter is gestopt. De Stranger Things-actrice heeft geen verklaring gegeven voor het deactiveren van haar Twitter-account, maar was de laatste tijd wel onderwerp van homofobe memes.

Gebruikers voegden ‘quotes’ toe aan haar selfies en filmden haar in memes zodat het leek alsof ze anti-homoberichten verspreidde. Dit terwijl de 14-jarige Millie juist een groot voorstander is van gelijke rechten voor homo’s, iets waar ze openlijk voor uitkomt.

Vorige week verwijderde Star Wars-actrice Kelly Marie Tran nog al haar posts op Instagram na maanden van cyberpesten. Haar collega John Boyega heeft Star Wars-fans opgeroepen om te stoppen met het lastigvallen van de cast op social media.

Anp


Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
Toon / Verberg Reacties