TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

TPOdcast 71 – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

Kulturkammer Deutschland, Eerdmans (baas) vs. Witteman (NPO partijkartel), hoofddoek = vrouwenonderdrukking

AAN HET GELUID DRAAIEN, Robert de Niro, dappere en krachtige strijder, Michael Panhuis, Anne Faber, Saskia Belleman, Telegraaf, Twitter, journalistiek, moralisme, details, relevant, sensatie, notuliste, wie bepaalt wat relevant is, afkomst vermelden, context van huidige tijd, donorreferendum, faal, Bart Nijman, Geenstijl, angst voor referendum, feest bij D66, blijdschap bij links want Geenstijl verslagen, alsnog veel handtekeningen, community vormen, vrijwilligers, iedereen referendum-moe, cynisme, einde referendum, voor zomerreces, FAN-TAS-TISCHE SPEECH ROBERT DE NIRO DIE DAPPERE HELD EN STRIJDER DIE ZO KRACHTIG ZIJN NEK UIT DRUFT TE STEKEN EN MET GEVAAR VOOR EIGEN LEVEN ZICH BLOOTGEEFT DOOR ‘FUCK TRUMP’ TE DURVEN ZEGGEN EN DAT MOET JE MAAR DURVEN IN EEN VRIJE DEMOCRATIE ALS DE VERENIGDE STATEN ALS MULTIMILJONAIR, Trump ligt bibberend wakker, Robert de Niro met de grote N, dé NOS bepaalt dé relevantie van foto’s over G7, Trump bij G7, dé foto, beeldtaal, kracht van beeld, propaganda, framing, meest gunstige foto voor eigen leider, Trump overal slecht afgeschilderd in media behalve bij FOX, issue G7-top, vrijhandel, Trump doet wat hij belooft, EU hoogste tariefmuren ter wereld, Rusland, India, gevolgen afspraken G7, Trump meets Kim Jong-Un in Singapore, FOX: ‘MEETING BETWEEN TWO DICTATORS’, LOL, excuses, weggecensureerd, medium makes the message, verdrag, handtekening, deal, Mike Pompeo, dictator Kim Jong, concentratiekampen, mensenrechtenschendingen, slachtoffers, herinneringen aan nazi-tijd, onderdrukking, tweestrijd, goelags, Duitsland, verkrachting en moord op Joods meisje (14) door Iraakse asielzoeker, Volkskrant pist op lijken, Merkel: schuld van slechte integratie, Duitse Kulturkammer wil jaar lang talkshows censureren want te veel AfD-kiezers, keurige en degelijke Duitse televisie, maakte de NPO maar eens zulke talkshows, uur lang intelligent praten over één onderwerp door mensen die echt goed onderlegd zijn, kijken nauwelijks mensen naar, Kulturkammer moet jaar naar NPO op stage om te leren wat écht slechte talkshows zijn, krankzinnige democratiehaat, feiten en waarheid onderdrukken door boodschappers aan te vallen, Duitse elite, royaal per jaar zakkenvullen, Buitenhof, Joost Eerdmans. Leefbaar Rotterdam, Paul Witteman, kan geen voorbeelden noemen, falen in live tvshow, nakwaken van linkse partijen, DENK Den Haag, partijkartel monopoliseert pijn, partijkartel weigert nieuwe partijen te accepteren, gelegenheidsargumenten, nieuwe geluiden buitensluiten, FUNDAMENTEEL DEMOCRATISCH PROBLEEM, heel belangrijk fragment, in geschiedenis vaker opduiken, serieus probleem in onze democratie, Joost Eerdmans de ultieme keurige persoon, door en door integer politicus, altijd correct, niet te betrappen op fouten, Paul Witteman gaat er automatisch van uit dat het waar is, gevestigde partijen zeggen het dus is het waar, niemand denkt er bij na, Eerdmans onderschatten, journalisten gewend aan nieuwkomers onderschatten en downplayen, zie ook FvD, PVV, Thierry Baudet, Annabel Nanninga, ‘racisme‘, ‘fascisme’, ‘seksisme’, want ‘er zit toch altijd een luchtje aan dat soort partijen’, Witteman trekt wit weg, BBC, Iran, feminisme, anti-hoofddoek, vrijheidsstrijd tegen moraalpolitie en onderdrukking, vrouwenhaat, islam, sharia, ONDERDRUKKING VAN VROUWEN BINNEN EEN RELIGIE, grenzeloze solidariteit door westerse feministen, ‘KIEZEN VOOR DE HOOFDDOEK ALS KRACHTIGE UITING VAN EEN CULTUUR‘, smerig moralisme, blank maternalisme, neo-kolonialisme, blanke arrogantie, leuke exotische spirituele religie en cultuur, totaal de plank misslaan, neerkijken op leuke exotische wilden, vrouwen in Iran mogen helemaal niks want vrouw, hoofddoek is symbool van totale onderdrukking, BBC-trut, linkse mains stream media journalisten WILLEN het gewoon niet begrijpen, cognitieve dissonantie bij progressieve elite, bewust weigeren onderdrukking in religieuze ideologie te zien, politie Amsterdam kan bij brave blanke studenten wel ineens handhaven, kennelijk was er geen Iftar om naar toe te gaan, illegale krakers kunnen doen wat ze willen, kamperen op een veldje wordt meteen weggemept, angst voor vastgoedbezetting, paar tentjes op een grasveld, geweldsorgie, buitenproportioneel geweld, contrast in handhaving Amsterdam tussen verschillende misdaadplegers is veel te groot, GEESTESWETENSCHAPPEN EN GEDRAGSWETENSCHAPPEN KUN JE NIET HARD GENOEG WEGBEZUINIGEN, bonusquote: NOVA over Hans Janmaat in 1996, geboortedag Hitler, bizarre Godwin door NOVA, gecheckt bij Meindert Fennema, als Meindert Fennema het zegt is het waar, bedacht door NOVA, DAT ZOIETS IN JE OPKOMT ALS JOURNALIST IS VRIJ ERNSTIG.

DONEREN: het beste kunt u Patreon worden, via onze mooie nieuwe Patreon-site. Klik hier en wordt ook Patreon door elke maand een vast bedrag te doneren.

Gewoon los doneren zonder Patreon kan hier.

Mailen kan via [email protected]

 

Word onze patreon: https://www.patreon.com/TPOpodcast

Twitter: https://twitter.com/tpoquotes

Facebook: https://www.facebook.com/teepeeoopodcast/

SoundCloud: https://soundcloud.com/bertbrussen

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UChxRZlJNYPVXi_CH6sYS5VQ

 

iTunes-link.

Beluister ze allemaal!

Raw MP3 hier.

 

Wil je zelf ook podcasten? Koop dan deze interface, gebruik deze microfoon met deze microfoonstandaard en vergeet de hoofdtelefoon niet. Helemaal compleet plug & play, inclusief software, binnen 24 uur bij je thuisbezorgd met Coolblue.
 

 

 

 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.