Opinie

AD-lezer (D66) bewijst: zo islamofiel is geïndoctrineerd zombie-Nederland (D66)

12-06-2018 16:01

 

“Het ‘multiculturele drama’ werd benoemd en het thema ging in de politiek de boventoon voeren. De discussie veroorzaakte in belangrijke mate de negatieve houding jegens de islam in Nederland.

Nederlandse moslims, vaak gevoelig en trots, trokken zich de harde toon in het debat, de discriminatie en de scheve blikken op straat sterk aan.

We kunnen er dan beter samen het beste van maken.

Het is daarom tijd voor een meer inclusieve samenleving.

En met een duidelijke spreiding van moslims over de samenleving, via woonbeleid, gemengde scholen en werk.

Daarom ligt hier voor alle Nederlanders een schone taak: geef onze moslims weer het gevoel hier welkom te zijn. Toon interesse, vraag hoe ze de ramadan ervaren. Organiseer samen een iftar-maaltijd in de buurt. Nodig ze uit voor een kerstdiner.

Wens ze komend weekend ‘Eid Mubarak’, ofwel ‘vrolijk Suikerfeest’. Kortzichtige burgers zien dit als een knieval voor de islam. De wijzeren zien dat dit het juiste recept is voor wie meer goed geïntegreerde moslims wil.”

 

Aldus ene Degi ter Haar (wild gokje hoor, maar dat kán bijna niet anders dan deze Degi ter haar zijn, want D66) in het islamofiele policor-gezinsblad AD (D66, maar dat zeggen ze er bij het AD66 liever niet bij als ze een stiekem D66-propaganda-artikel van een D66’er publiceren als opinie). Niet te verwarren met het islamofiele PvdA-blad Parool, ook al zo’n inclusief verbindend podium voor Degi ter Haar (D66).

Onthoud burgers, het is allemaal uw schuld, altijd, en natuurlijk die van Wilders. Dus hoe dan ook nooit van moslims zelf. En nu vooruit, anders, ja!

Slechts één vraag is nog maar te stellen: wat is de Arabisch-islamitische naam voor Degi D66? Wel alvast handig om te weten voor later binnenkort na de islamisering.

 

 
Helaas: deze aanbieding is verlopen, maar probeer deze boeken eens