TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

Leonie Hesselink (25) uit Winterswijk is Miss World Nederland Zonder Badpak of Bikini 2018

Miss-verkiezing in badpak of bikini te kwetsend voor al die andere lelijke vrouwen, worden daardoor jaloers en gaan huilen

Foto: voorproefje van badpakken- en bikinironde van Miss World Nederland 2019

De 25-jarige Leonie Hesselink uit Winterswijk is verkozen tot Miss World Nederland 2018. Tijdens de finale in Amsterdam versloeg zij vijftien andere finalisten.

Leonie is student bedrijfskunde en zit in de laatste fase van haar studie. Ze woont afwisselend in de Achterhoek en in Amsterdam. “Ik vind beide plekken heerlijk; de rust en ruimte in de Achterhoek en de chaos in Amsterdam… een ideale balans.”

Ze doet naast haar studie veel modellenwerk in binnen- en buitenland. “Dit doe ik met zoveel liefde en passie, hier wil ik eigenlijk fulltime mee aan de slag”, zegt de nieuwe Miss World Nederland. Leonie vertegenwoordigt op 8 december Nederland tijdens de 68e editie van Miss World in Sanya in China.

Miss World Nederland is sinds enkele jaren een missverkiezing zonder badpakkenronde. Vorige week maakte de organisatie van Miss America bekend de badpakkenronde te schrappen.

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.