Doneer aan TPO
 

Zangeres krijgt prijs van NPO-Staatsradiozender waar helemaal niemand ooit naar luistert

Wat is waarde van prijs uitgereikt door radiostation waar niemand naar wil luisteren?

Door: , 21:14, 08 juni 2018

Wat is waarde van prijs uitgereikt door radiostation waar niemand naar wil luisteren?

De zangeres Naaz is door NPO 3FM uitgeroepen tot het grootste muziektalent van het afgelopen jaar. De Koerdisch-Nederlandse ontving vrijdag, op haar twintigste verjaardag, de 3FM Talent Award een miniatuur Glazen Huis met daarin miniatuur deugende DJ’s die tonnen per jaar verdienen. Dat gebeurde op het hipster GroenLinks alleen voor blanke inwoners van de randstad festival Best Kept Secret in Hilvarenbeek. Ze zal ook optreden als de andere 3FM Awards worden uitgereikt, op 5 september in de AFAS Live.

Naaz won eerder dit jaar al twee Edison Popprijzen. Ze treedt in de voetsporen van onder anderen Lucas Hamming, Jett Rebel, Kensington, Gers Pardoel, Caro Emerald en Giovanca, die eerder door 3FM, dat radiostation waar niemand naar luistert, werden uitgeroepen tot toptalenten.

Naar de door de staat gesubsidieerde staatsradiozender 3FM luistert vrijwel niemand. 3FM is inmiddels één van de slechtst beluisterde radiozenders van Nederland, toch moet er gewoon aan worden meebetaald door belastingbetalers. In alle andere dictaturen heet zoiets ‘communisme’, in dictatuur Nederland wordt zoiets ‘eredivisie kwaliteitsradio’ genoemd.

Anp/TPO

 
Tags: ,
 
 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace