TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

Zangeres krijgt prijs van NPO-Staatsradiozender waar helemaal niemand ooit naar luistert

Wat is waarde van prijs uitgereikt door radiostation waar niemand naar wil luisteren?

Tags: ,

De zangeres Naaz is door NPO 3FM uitgeroepen tot het grootste muziektalent van het afgelopen jaar. De Koerdisch-Nederlandse ontving vrijdag, op haar twintigste verjaardag, de 3FM Talent Award een miniatuur Glazen Huis met daarin miniatuur deugende DJ’s die tonnen per jaar verdienen. Dat gebeurde op het hipster GroenLinks alleen voor blanke inwoners van de randstad festival Best Kept Secret in Hilvarenbeek. Ze zal ook optreden als de andere 3FM Awards worden uitgereikt, op 5 september in de AFAS Live.

Naaz won eerder dit jaar al twee Edison Popprijzen. Ze treedt in de voetsporen van onder anderen Lucas Hamming, Jett Rebel, Kensington, Gers Pardoel, Caro Emerald en Giovanca, die eerder door 3FM, dat radiostation waar niemand naar luistert, werden uitgeroepen tot toptalenten.

Naar de door de staat gesubsidieerde staatsradiozender 3FM luistert vrijwel niemand. 3FM is inmiddels één van de slechtst beluisterde radiozenders van Nederland, toch moet er gewoon aan worden meebetaald door belastingbetalers. In alle andere dictaturen heet zoiets ‘communisme’, in dictatuur Nederland wordt zoiets ‘eredivisie kwaliteitsradio’ genoemd.

Anp/TPO

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.