Media & TV

Qmusic DJ stuurt tuigvlogger Ismail Ilgun weg

08-06-2018 14:12

‘Treitervlogger’ Ismail Ilgun is vrijdagochtend voor niets naar de studio van Qmusic gekomen. Dj Igmar Felicia stuurde hem na enkele minuten weer weg omdat hij zijn afspraken niet nakwam.

Ilgun kwam eerder deze week tot twee keer toe niet opdagen bij de ochtendshow van Igmar. Iets waarvoor hij “geen geldig excuus” had. “Ik kan wel smoesjes gaan verzinnen maar ik was gewoon kapot, ik was niet opgestaan. Dat is niet echt professioneel van me, nee”, legde Ilgun uit. “Ik sliep om vijf uur in de nacht en was niet opgestaan. Ja, dat is die discipline die ik mezelf nog moet aanleren. Het is dom van me.”

Igmar, die met de vlogger wilde praten over zijn deelname aan het (geflopte) tv-programma In Therapie (nauwelijks kijkers), vond het vreemd dat Ilgun nu alsnog zomaar aan kwam waaien. “Ik moet wel heel streng zijn Ismail. Ik vind het hartstikke leuk dat je bent gekomen maar ik moet gewoon streng zijn; wij hebben gewoon een programma te volgen. Je bent nu gekomen maar je hebt twee keer eerder niet die discipline gehad. Ik had graag met je in gesprek gegaan, maar vandaag niet meer.”

Ilgun had vrede met die beslissing en vertrok direct. “Geen probleem. Ik wilde alleen mijn excuses aanbieden.”

Anp/TPO