Doneer aan TPO
 

TPOdcast 70 – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

UvA-millennials gaan VvMU wéér slopen, kraken = misdaad, Starbucks coffee black, transgenderdiscriminatie taalpolitie

Door: , 14:29, 05 juni 2018

UvA-millennials gaan VvMU wéér slopen, kraken = misdaad, Starbucks coffee black, transgenderdiscriminatie taalpolitie

LEKKER WEG IN EIGEN LAND, Mogán, 4G, Amsterdam, 1977, krakersrellen, Vondelstraat, 1980, kraakverbod, Jozias van Aartsen (VVD), linkse lente, criminelen, misdadigers, krakers, diefstal, vastgoed bezetten, illegalen, We Are Here, asielzoekers, Weesperzijde, zoon van Eric van den Burg, oud-VVD-wethouder, raadslid, huisroof, inbraak, GroenLinks-jeugd, Rutger Groot Wassink-komsomol, neo-communisme, gedoogbeleid, aanzuigende werking, hoofdkantoor De Correspondent, BIJ1-raadslid houdt zich principieel NIET aan de wet, security, Stopera, Stopera kraken, kansenparels, burgemeestershuis, handen reiken, Eric van den Burg wilde meer asielzoekers kreeg meer asielzoekers, geen toeval, bewust georganiseerde actie, exposure, media-aandacht, carrièregemeenteraadslid, kan niets, talentloos, uitgerangeerd, 24-uursopvang, links beleid werkt nu al niet, asielzoekers wijzen 24-uursopvang af, extreemlinks beleid werkt nooit, kraakstad Amsterdam, Nieuwmarkt, Jordaan, jaren 70, niks meer te maken met krakers van nu, kraken voor zichzelf, kraken als pressiemiddel, kraken als wapen, intimidatie, geweld, het laatste pand is nog niet gekraakt, Starbucks diversity training, Howard Schulz, racism, black, negro, coffee without cream and/or sugar, spinnen, knap staaltje PR, marketing, american dream, polarisation, inclusive, values of Starbucks, race, compassion, humanity, people of colour, SJW-vocabulaire, sociaal gedram, ‘sociale verplichting’, ‘RACISME IS DE SCHULD VAN PRESIDENT TRUMP!’, CNN natuurlijk, in acht jaar Obama geen woord, UvA, werkgroep identiteitspolitiek, #METOO-MISDADIGER EN NEPNIEUWSVERSPREIDER FRANCISCO VAN JOLE, videomanipulatie om haat te kunnen zaaien tegen Yoeri Albrecht en De Balie puur op basis van gefabriceerd nepnieuws op kosten van BNNVARA-leden, Marie Hemelrijk, Yernaz Ramautarsing, FAIL! JOOP.NL SPOORT VERKEERDE OP, ons kent ons, linkse vriendjespolitiek, linkse social justice studenten, podcast: De Onvolmaakte Universiteit, voldoen aan alle SJW-stereotypen, identiteitspolitiek, activistisch, intolerant naar andere meningen, twee realisten vs. een groep totalitaire extreemlinksen, ‘sommige uitspraken kunnen gewoon niet’, ’emotioneel vermoeiend’, ‘wat je nu zegt is racistisch en seksistisch en mag je niet zeggen’, VERBODEN OM TE VINDEN DAT ER BIOLOGISCHE VERSCHILLEN ZIJN TUSSEN MAN EN VROUW, kritiekloos links blok, zelfs satire zou dit niet kunnen bedenken, ‘de status quo is onrechtvaardig en de universiteit moet die veranderen’, ‘universiteit mag niet a-politiek en neutraal zijn’, ‘status quo = racistisch en seksistisch’, ‘niet links activistisch zijn = moreel fout zijn’, ‘IK DENK NIET DAT OP EEN UNIVERSITEIT ALLES MOET KUNNEN, ABSOLUTE VRIJHEID VAN MENINGSUITING IS GEEN VEREISTE’, geweld rechtvaardigen, ‘wie neutraal is, is fout’, doodeng, klassestrijd, altijd alles Marxistisch theoretisch kader, ‘er bestaat geen dé islam is islamofobie’, ‘racisme’, nog nooit buiten hun bubbel geweest, ‘zeggen dat de islam 600 jaar achter loopt moet gewoon niet mogen, kan echt niet, het is veel te laat om dat soort dingen nog te zeggen, dat soort meningen moet je weren’, niemand die er iets aan doet, links radicaliseert steeds verder, idee dat er maar één waarheid is, scheve verhoudingen, twee realisten tegenover 50 extreem-linkse-intolerante ‘studenten’, LHTBI, transgenders, discriminatie, gepest, MAN, VROUW, DAMES, HEREN, gendergedram, ‘TRANSITIEVERLOF‘, anti-transgender-beroepsbelediging-wetten, taal, meningen, taalpolitie, vrijheid van mening, slippery slope to totalitarian lunacy, tyranny of minority, road to hell is paved with good intentions, vooral linkse politici spinnen garen met extreme minderheid, een vinger hele hand, Trump meets Kim Jong-Un, DE TPO PODCAST DONATEURS VAN NAAM: TJN WURZER, ALESSIE P W, G.B.A. Kok, R.A. SNOEIJER, W.J.A. De Leeuw, WR Ruitenberg, D.W. WALRAVEN, EIKENAAR EO MW D C M, H R Groenewegen, R. PANNEKOEK, D M Gras, R J Albert Villalta, K H S Tjon, R Wiechers, HHM MATTHIEU, GJH Heck, ir MB Weehuizen, D LANGEREIS en A. van Buren, nu zelf doneren en genoemd worden kan hier (wie niet wil worden genoemd moet even mailen naar [email protected]), No Agenda, vast bijdragen, BONUSQUOTE: seculiere moslim Maajid Nawaz over islamofobia, STEUN ONS GELUID.

 

iTunes-link.

Beluister ze allemaal!

Raw MP3 hier.

 

Wil je zelf ook podcasten? Koop dan deze interface, gebruik deze microfoon met deze microfoonstandaard en vergeet de hoofdtelefoon niet. Helemaal compleet plug & play, inclusief software, binnen 24 uur bij je thuisbezorgd met Coolblue.

 

Twitter: https://twitter.com/tpoquotes

Facebook: https://www.facebook.com/teepeeoopodcast/

SoundCloud: https://soundcloud.com/bertbrussen

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UChxRZlJNYPVXi_CH6sYS5VQ

 

 
 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)

BetaallinkOf doneer direct een bedrag via deze betaallink

Om administratieve redenen moet je donatie via het formulier minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie. Of doe hier een donatie aan TPO via creditcard.

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace