Opinie

Tom Six maakt nieuwe film, alle prententieuze moralisten in Deugland woest

25-05-2018 13:06

Filmmaker Tom Six kent u natuurlijk wel van geinige meesterwerken als The Human Centipede, Deel 2 en Deel 3. Maar omdat Tom Six doorgaans nul fucks geeft om burgermansconventies en ander oeverloos pretentieus gelul in de film- en cultuurwereld wordt Tom Six door iedereen die het woord ‘Gouden Kalf’ kan spellen tot op het bot gehaat, ook internationaal. Je zou Tom Six eigenlijk wel de Nederlandse Lars von Trier kunnen noemen, in elk geval wel als het gaat om ophef veroorzaken bij drammend deugvolk.

Kijk maar, bij de ‘kwaliteitsjournalistiek’ van The Guardian zijn ze alweer zover dat elke nieuwe film van Tom Six per definitie kut is, nog voordat ze ‘m hebben gezien. Pro-actieve pré-censies waar zelfs Ab Zagt van de islamofiele gezinskrant AD nog een puntje aan kan zuigen, laat dat maar over aan de zelfhaters van The Guardian. Logisch natuurlijk: wie eenmaal heeft gedaan wat niet mág van zelfbenoemde hoeders der normen, waarden en linkse democratie moet voor altijd kapot. Ook dat is ‘progressief’. (Bovendien is Tom Six een blanke man, dat is sowieso al verdacht in de hedendaagse apartheidsstaat Hollywood waar het discrimineren van iedereen die niet neger danwel gay danwel transgender danwel vrouw is de nieuwe standaard blijkt te zijn.)

Anyway, hieronder alvast de filmposter van The Onania Club, een film die iedereen gaat zien omdat moraalridders vinden dat niemand hem mag zien. Binnenkort meer, zoals de eerste trailer en screenshots.

Stay tuned, wij zijn even The Human Centipede terugkijken. En een ‘fucking’ gouden kalf boetseren. En het hele oeuvre van Kevin Spacey terugkijken. En alle herhalingen van The Cosby Show.

 

 

The Onania Club