TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

TPOdcast 67 – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

Emigreren met Volkert, dappere en krachtige Paul Rosenmöller vult linkse zakken, BOOM SHAKALAKA MOTHERFUCKER!

Cowboys en indianen, mooi weer, Volkert van der Graaf, ‘rechtstaat’, alle kansen, slechts 12 jaar, rechtstaat misbruiken, kort geding, Israël, Gaza, Jeruzalem, ambassade, VS, Trump, Palestijnen, stenen, molotovcocktails, terugkeerjihadisten, terugkeer-Syriërs, verloren zonen in armen sluiten, hand reiken, aanslag Parijs, stapels lijken, islam, vrede en tolerantie, Nigel Farage, Songfestival veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel belangrijker dan bloedige slachtpartij in Parijs, fantastische inclusiviteit Israel winnaar songfestival, Paul Rosenmöller, GroenLinks, zakkenvullen, Merel van Vroonhoven, AFM, dapper, krachtig, nek uitsteken, op de bres staan voor allerzwaksten, op de barricaden voor de arme AFM-medewerkers, sociale voelsprieten, solidariteit met die arme Merel van de AFM, Nobelprijs Vrede voor Trump, Noord Korea, Zuid Korea, Kim Jong Un, kernwapens, zielig voor Democraten, pro-Trump African Americans, James T., amen and Boom Shakalaka!, Henry Davis, fuck em Kanye West make America Great again, i never pick no goddamn cotton, damn right Kanye, go Trump or crap, De Grauwe Eeuw, cowboys en indianen is kwetsend, en racistisch, De Grauwe Eeuw = Volkert van der Graaf deel II, zucht, zuchtzucht, zuchtzuchtzucht, misbruik rechtstaat to the max, verlangen naar een despoot met ijzeren vuist, Michael Savage is een baas, sad but true, vrouwen- en genderstudies zijn fopwetenschappen bedacht om universiteiten kapot te maken.

 

Nu hier doneren, voor elke keer dat u niet doneert spelen wij cowboytje en indiaantje, naakt.

 

iTunes-link.

Beluister ze allemaal!

Raw MP3 hier.

 

Wil je zelf ook podcasten? Koop dan deze interface, gebruik deze microfoon met deze microfoonstandaard en vergeet de hoofdtelefoon niet. Helemaal compleet plug & play, inclusief software, binnen 24 uur bij je thuisbezorgd met Coolblue.

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.