TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

Nieuws van LINDA: Patty Brard sinds maagverkleining 17 kilo afgevallen

Wil rust in haar leven hebben en gaat daarom onthaasten

Tags:

Patty Brard is het op en neer reizen tussen Nederland en Ibiza beu en heeft daarom besloten om volgende week met haar man Antoine weer in Nederland te gaan wonen. Dat zegt ze in haar videoblog op LINDA.tv.

De presentatrice woont op het Spaanse eiland, waar Antoine, die architect is, veel opdrachten heeft. Voor haar werk moet de voormalige Luv’-zangeres nog geregeld naar Nederland en daar wil ze dus vanaf. “Zoals gewoonlijk moeten we kiezen of delen en nu gaan we het een keer, na tweeëneenhalve maand, de andere kant op doen. Dat is namelijk dat we met z’n allen, dus Antoine, Patty en de hondjes aanstaande week naar Nederland verhuizen. Zodat ik mijn werk daar kan blijven doen en niet de hele tijd op en neer hoef te reizen. Dan gaat Antoine een paar keer op en neer reizen naar Ibiza, zodat alle werelden weer een beetje gelijk getrokken kunnen worden en ik niet zo hysterisch veel hoef te reizen”, aldus Patty.

Sinds haar maagverkleining is Patty zeventien kilo afgevallen, maar het gaat haar nog niet snel genoeg. Daarom heeft ze besloten om het roer om te gooien en te gaan onthaasten. Ze wil rust in haar leven en vrede hebben met het feit dat niet alles zo snel gaat als ze zou willen. Daarin past het minder hoeven te reizen ook goed.

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.