Doneer aan TPO
 

Zanger Waylon spreekt banvloek uit over Telegraaf en AD

Eurovisiesongfestival-kanshebber is boos want ze hebben stom tegen zijn manager gedaan

Door: Bas Paternotte, 17:20, 07 mei 2018

Zanger Waylon heeft het in de aanloop naar het Eurovisiesongfestival aan de stok gekregen met de verslaggevers van het AD en De Telegraaf. Hij wil de meegereisde journalisten van beide kranten niet meer te woord staan in Lissabon.

Lees ook – NRC/BNNVARA columniste spreekt banvloek uit over TPO, vergeet TPO te blocken

“Je steekt je nek uit voor je land. En dan zou het leuk zijn als iedereen die daarin meegaat ook zijn nek uitsteekt en in ieder geval probeert het op een positieve manier te benaderen. Dat kunnen deze twee niet. Dan moet je gewoon kappen”, zegt de zanger van de Nederlandse inzending Outlaw In ‘Em in een video van RTL Boulevard.

Waylon legt op Instagram uit dat hij vindt dat zijn manager vorig jaar op een nare manier is beledigd. De krant wilde destijds weten wat er waar was van het gerucht dat Waylon opnieuw zou meedoen aan het liedjesfestijn, maar de manager hield zich op de vlakte, waarna boze appjes volgden die Waylon maandag publiceerde op Instagram. Waylon eiste in Lissabon excuses, maar kreeg die niet van het AD. “Dan moet je oprotten”, zegt Waylon. De zanger ontkent dat hij niet tegen kritiek kan. “Je mag absoluut kritiek hebben, maar dit gaat verder dan dat.”

Zanger Waylon won in 2014 de TPO Herman Brood Award.

Lees ook

Interview – Waylon winnaar TPO Herman Brood Award 2014

ANP/TPO


 

Steun direct Bas Paternotte

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
 
Toon / Verberg Reacties