Media & TV

U zond in: Hoe Omroep West tijdens dodenherdenking moslima inzet om kinderen te indoctrineren

05-05-2018 13:18

 

“Beste TPO-redactie,

Bij de dodenherdenking valt altijd één ding op, je ziet nauwelijks of helemaal geen hoofddoeken. Beetje ongemakkelijk voor de politiekcorrecten. Echter, er is nu wat op gevonden om de kinderzieltjes te bewerken:

 

Artikel gaat verder onder video.

 

Zie ook de hele reportage via Omroep West hier en staatspropaganda danwel kinderindoctrinatie via de NOS hier.

Syrië dus. Je zou zeggen: genoeg aanknopingspunten met het naziregime, zoals bijvoorbeeld de genocide van ISIS op de Yezidi’s. Maar dat ligt natuurlijk weer te gevoelig bij policor Nederland want islam komt dan in een te slecht daglicht te staan. Voor hen is deze Raneem dan ook een geschenk uit de hemel: intelligente, sympathiek overkomende meid met hoofddoek is met haar familie slachtoffer van bombardementen geweest. Kortom, de verbinding ‘hoofddoek’ met ‘slachtofferschap’ kan weer gepromoot worden. (Kijk goed naar de laatste twee minuten van de complete reportage van Omroep West en concludeer hoe opgetogen en verlekkerd de reporter naar Raneem kijkt.)

Verder geen enkele duiding over de burgeroorlog in Syrië of wat het verband met de Tweede Wereldoorlog is. Waar lag de sympathie van haar familie? Bij Al Nusra? Of een andere zogenaamde ‘bevrijdingsbeweging’? Geen enkele duiding, terwijl het thema van de kinderherdenking toch echt ‘het verzet’ betrof. Nu heeft het vooral een hoog pacifisme-gehalte.

Goed, het is natuurlijk vreselijk wat dit jonge meisje heeft meegemaakt, maar naar mijn mening wordt zij hier gewoon misbruikt voor propagandadoeleinden.”

 

Volledige naam, en adres, en telefoonnummer, bij redactie bekend.