Doneer aan TPO
 

Ambassadeur van de vrijheid: Dotan heeft geen recht op notering in hitlijsten

Want vrijheid is ook maar relatief, nietwaar?

Door: , 17:26, 04 mei 2018

Want vrijheid is ook maar relatief, nietwaar?

Tim Akkerman vindt dat zijn collega Dotan geen recht meer heeft op een notering in hitlijstjes op de radio. Dat stelde de Haagse zanger vrijdag in een interview op Omroep West.

Video – Rappers-combo De Jeugd van Tegenwoordig sloopt gouden plaat zanger Dotan

Akkerman was te gast als ambassadeur van de vrijheid. De oud-frontman van Di-Rect speelt op 5 mei op Bevrijdingsfestivals en mocht in de uitzending zijn muzikale voorkeur vertellen voor de Eeuwige Roem Top 100. West zendt deze interactieve lijst uit tijdens Pinksteren.

Dotan ligt de afgelopen weken onder vuur nadat bekend werd dat hij nepaccounts op sociale media had gebruikt om zichzelf op te hemelen. “Ik vind dat Dotan zichzelf heel erg heeft laten kennen”, aldus Akkerman. “Er zijn al meer artiesten over gevallen. Maar wat mij betreft mag hij geen plek meer hebben in dit soort lijsten.”

De Haagse zanger wilde zich wel hard maken voor The River van Bruce Springsteen. Akkerman tourt op dit moment door Nederland met een hommageprogramma dat hij heeft gewijd aan ‘The Boss’. “Ik vind het heel bijzonder dat Springsteen jou, zelfs tijdens een groot concert op het Malieveld, het gevoel weet te geven alsof hij een lied speciaal voor jou staat te zingen.”

Lees ook

Het razend interessante dossier Dotan

 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace