TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

TPOdcast 65 – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

Alexander Pechtold de Grote Verliezer, NPO-kinderindoctrinatie, WE HAVE NEVER BEEN PAID BY THE TRUMP CAMPAGNE

Beginnen met een schone lei, Nobelprijs literatuur, #metoo, Zweedse kroonprinses, hypocrisie, instortende ivoren torems, 1 mei, Dag van de Arbeid, Internationale, mei ’68, communistische onderdrukking, Praagse lente, linkse babyboomers Parijs, linkse terreur, alweer 50 jaar onderdrukking en terreur door linkse babyboomers, een wereld zonder linkse babyboomers het paradijs, COMMUNISME MISSCHIEN MOETEN WE HET NOG EENS EEN KANS GEVEN!, Stalin, Trotski, Lenin, mafia, linkse crimineel, massamoord, massamoordenaar, linkse Godfather, dividendbelasting-memo debat, Pechtold vs. Wilders, Wilders SLOOPT Pechtold, uitgeputte Pechtold, Pechtold verliezer, Pechtold hapt, Pechtold verliest beheersing, Pechtold verliest cool, Pechtold verliest waardigheid, Pechtold faalt, Pechtold slaat wild om zich heen, iets zit Pechtold dwars, Pechtold een heel klein mannetje, Buma (CDA), afdrijven van de basis, Correspondents Diner, Trump afwezig, LOL, awkward, Trump in Washington, Michigan, Trump baas, dikke middelvinger, Liberals, geen respect, zwaktebod, Bart Meijer, kleine kinderen indoctrineren met de NPO, ‘Trump misschien wel de gevaarlijkste man van het Westelijk halfrond’, sneue linkse propaganda, treurig, radicale islam, salafisme, wahabisme, Carel Brendel, Machteld Zee, Geert Wilders, Geenstijl, TPO, As-soennah moskee, haatpredikers, Nieuwsuur, NRC, Den Haag, burgemeester Krikke (VVD), vrouwenbesnijdenis, probleem radicale islam, verborgen agenda salafistische moskeeën, symboolpolitiek, aanpakken, al jaren bekend, minister Sander Dekker (VVD), transparantie, achter de feiten aanlopen, groot probleem, handelsbelangen met golfstaten, hypocriet Nederland, we waren gewaarschuwd, Vpro, Tegenlicht, NPO, identitairen, Nieuw rechts, Duitsland, NPO onder de steen, NPO in de eigen bubbel, ‘verdrietig’, ‘dat mooi ding van Merkels wir schaffen das’, ‘boosaardig’, hyperpolitiek-correct en elitair, ‘gunst wat hoor ik nu?’, AfD, Ivorentorië, ‘de gewonemensenwereld’, Jiskefet, Michiel Romeijn, dappere en krachtige Vpro, Diamond & Silk, facebook, pagimna-categorie Facebook, liberal, conservative, financiering door Trump-campagneteam, WE HAVE NEVER BEEN PAID BY THE TRUMP CAMPAGNE.

Hier doneren. Voor elke keer dat u niet doneert koopt Alexander Pechtold een nieuw penhouse.

 

iTunes-link.

Beluister ze allemaal!

Raw MP3 hier.

 

Wil je zelf ook podcasten? Koop dan deze interface, gebruik deze microfoon met deze microfoonstandaard en vergeet de hoofdtelefoon niet. Helemaal compleet plug & play, inclusief software, binnen 24 uur bij je thuisbezorgd met Coolblue.

 

 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.