Doneer aan TPO
 

Twitter bevestigt: Kanye West heeft géén volgers verloren na liefdesverklaring aan Trump

'Wij kunnen bevestigen dat Kanye momenteel zo'n 27 miljoen volgers heeft'

Door: , 12:10, 26 april 2018

'Wij kunnen bevestigen dat Kanye momenteel zo'n 27 miljoen volgers heeft'

Na zijn openlijke ‘liefdesverklaring’ voor Donald Trump op Twitter, zou Kanye West volgens verschillende media maar liefst 9 miljoen volgers op het sociale medium zijn verloren. Daar klopt helemaal niets van, aldus Twitter.

De rapper zou na zijn opvallende posts nu nog ‘maar’ 18 miljoen mensen hem die hem volgen. “Wij kunnen bevestigen dat Kanye momenteel zo’n 27 miljoen volgers heeft. Elke fluctuatie die mensen eventueel hebben gezien in zijn aantal volgers, is een fout in ons systeem. Dat is snel weer opgelost is, meldde een woordvoerder van Twitter.

Kanye stak zijn bewondering voor de Amerikaanse president niet onder stoelen of banken en postte een foto van zijn gesigneerde ‘Make America Great Again‘ petje. Iets wat hem door vele fans niet in dank werd afgenomen. Trump zelf reageerde op de tweet dat hij dit ‘erg cool’ van Kanye vond.

Anp

 
Tags:
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace