TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

TPOdcast 64 – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

Raad van Europa één grote corrupte bende, bananenrepubliek Europa, UvA-jankmillennials, Kanye West, nuance over Rusland

START! Het weer op Gran Canaria, Kuzu, DENK, financiering salafistische moskeeën, Nieuwsuur, NRC Handelsblad, fundamentalistische islam, Machteld Zee, Paul Cliteur, Wierd Duk, PVV, Duitsland, Jozias van Aartsen, salafisme de hand reiken, Pieter Omtzigt (CDA), Raad van Europa, één grote corrupte bende, steekpenningen, Azarbeidzjan, parlementariër, journalistiek, non-transparantie Europa, 2,3 miljoen euro, zakkenvuller, Zuma-praktijken, bananenrepubliek Europa, zelfverrijking, Europarlement, UvA-millennials, Parool (Pravda), diversiteit, diversity officer, blond, blank, hockey, bourgeois, zwartjes, gehandicapten, grachtengordel, white privilege, MEISJE, HOEZO EIS JIJ DINGEN?, GA WEG!, de feiten, Gloria Wekker, safe spaces, macht, links actiekrant Parool, blanken die zwarten opvoeden en vertellen wat ze moeten denken, blanke elite onderdrukt zwarten en minderheden, Kanye West, pro-Trump, STOP FOCUS ON RACISM!, Candace Owen, slavernij, voorouders, alle mogelijkheden, lijk van voorouders erbij slepen, NIET EENS MET SJW’S = FACISME, RACISME, NAZISME!, SJW-sekte, circular firing squad, slachtofferrol, Rusland, nuance, Alexander Münninghoff, Buitenhof, Wierd Duk, 9 mei, vijandbeeld, arrogant Europa, verlicht despoot, hackers, CIA, Snowden, admiral Lord West, BBC, typische pro-NAVO biased main stream media, eenzijdige journalistiek, conditionering, propaganda, NAVO-retoriek, moralisme, Boevenspotter, zakkenrollers, bonusquote. DOEIDOEI EN TOT VOLGENDE WEEK!

Nu verplicht hier doneren, voor elke keer dat u niet doneert reikt Jozias van Aartsen een salafist de hand.

 

iTunes-link.

Beluister ze allemaal!

Raw MP3 hier.

 

Wil je zelf ook podcasten? Koop dan deze interface, gebruik deze microfoon met deze microfoonstandaard en vergeet de hoofdtelefoon niet. Helemaal compleet plug & play, inclusief software, binnen 24 uur bij je thuisbezorgd met Coolblue.

 

 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.