Opinie

AD-recensent (V) slacht Humberto Tan en Dotan (alle 147 persoonlijkheden) helemaal af

17-04-2018 12:54

Foto: Dotan H., zoon van Patty Harpenau, doet Dotan 111, één van zijn 147 Dotans.

 

“RTL Late Night is een even logische als laffe keuze. Want Dotan weet dondersgoed dat hij bij Pauw of bij de al dagen fulminerende Ronald Molendijk in Boulevard en zelfs bij de immer vriendelijke Sybrand en Martine niet zo makkelijk wegkomt met halve antwoorden en ongeloofwaardige ontkenningen, als bij Humberto Tan.

Humberto deed wat er van hem werd verwacht: in plaats van tegengas gaf hij Dotan alle ruimte. De kritische vragen moesten komen van de andere gasten aan tafel.

Het was verbijsterend en pijnlijk om te zien hoe in twintig minuten twee mensen hun reputatie, en misschien zelfs wel loopbaan, om zeep hielpen.

Humberto Tan bewees nog eens waarom zijn positie in Late Night al tijden onhoudbaar is. Ongelofelijk dat die man ooit de Sonja Barend Award voor beste tv-interview heeft gewonnen. De organisatie zou die prijs na maandagavond moeten terugvorderen.”

 

Geen speld tussen te krijgen deze recensie van Angela de Jong. Niets meer aan doen, van A tot Z waar en raak.

Wie het ONTLUISTERENDE ‘interview’ van Humberto Tan met Dotan (de multipersoonlijkheid) nog niet heeft gezien kan hier kijken. Op eigen risico want het is dus huiveringwekkend. Ondergetekende hield het in elk geval geen 14 minuten vol.

Sterkte!