TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

Sharid Alles (V) per 1 juli baas van NPO-Staatsradiozender 3FM waar helemaal niemand naar luistert

Onze tip: Glazen Huis voor al die arme gekwetste 3FM-DJ's bouwen, komt alles vanzelf goed

Tags:

Sharid Alles is de nieuwe zendermanager van NPO 3FM. Zij begint per 1 juli aan haar nieuwe baan. De 37-jarige Alles is nu nog programmaleider van NPO FUNX en werkte eerder als (eind)redacteur, producer en presentator bij KRO-NCRV en VPRO. 3FM is voor haar geen onbekende werkplek, aangezien ze al eerder programma’s maakte voor de radiozender.

Volgens Jurre Bosman, directeur NPO Radio, heeft Alles als programmaleider een grote bijdrage geleverd aan het succes van FunX. “Ik heb er alle vertrouwen in dat Sharid samen met het team 3FM daar zal brengen waar de zender hoort: in het hart van ons publiek.”

Er is werk aan de winkel voor Alles, want het gaat al een tijd niet goed met 3FM. Dit heeft ook zijn weerslag op de dj’s. Zo vertelde Domien Verschuuren maandag in zijn ochtendshow dat hij zich vorige week twee dagen ziek had gemeld omdat de kritiek op de zender hem even te veel werd.

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.