TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

Anonieme reaguurdertjes treiteren tonnen per jaar verdienende Staatsradio-DJ van 3FM

Gesubsidieerde DJ ook doodziek van de als een neerstortend vliegtuig dalende luistercijfers van Staatsradio 3FM

Tags:

Foto: Staatsradio-DJ Domien Verschuuren in een Glazen Huis samen met één of andere BN’er die zijn nagels heeft gelakt in het kader van meer tolerantie voor transgenders.

Domien Verschuuren heeft zich vorige week ziek gemeld, omdat het hem allemaal even te veel werd. De Staatsradio 3FM-dj voelde zich ‘kiplekker, behalve in mijn koppie’ en besloot twee dagen thuis te blijven.

“Ik word soms gewoon knettergek van al die anonieme schreeuwertjes die zeggen hoe kut je bent”, vertelde Domien maandag in zijn ochtendshow. “Ik was niet ziek, ik had geen griep. Ik voelde me eigenlijk kiplekker, behalve in mijn koppie. Ik zat er zó slecht in.” Hij besloot een paar dagen thuis te blijven en dat deed hem goed. “Ik zit weer op tachtig procent denk ik en de komende dagen kom ik weer richting honderd procent.”

De dj snapt dat het misschien gek kan overkomen. “Want je bent dj, je hebt het leukste beroep van Nederland en je doet het allermooiste werk dat er is. Dat is ook zo, maar soms is het allemaal iets te veel en ga je gebukt onder sociale druk en prestatiedruk.”

De luistercijfers van de zender lopen terug en dat raakt Domien persoonlijk. “Het gaat niet zo goed met 3FM en daar kunnen we heel geheimzinnig over doen, maar als het niet goed gaat met 3FM en je bent de aanvoerder van het team dat niet zo goed gaat, dan is het ook automatisch jouw schuld.”

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.