Media & TV

Ontluisterend: 1,1 miljoen Nederlanders kijken voor hun lol naar vals zingende BN’ers

25-03-2018 13:39

De tot nu toe onbekende zangkunsten van Bert van Leeuwen, Jörgen Raymann, Marieke Elsinga en andere BN’ers hebben zaterdag veel bekijks getrokken. Ruim 1,1 miljoen televisiekijkers stemden af op het nieuwe seizoen van It Takes 2, blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.

It Takes 2, waarin BN’ers met geen of nauwelijks zangervaring gaan zingen, staat op de zesde plek van de kijkcijfertop. Naast Bert, Jörgen en Marieke nemen ook Robin Martens, Leo Alkemade, Mika van Leeuwen, Eva Cleven, Evi Hanssen en Dionne Slagter deel aan het derde seizoen van de RTL 4-zangshow. De komende weken werken zij onder leiding van professionals Trijntje Oosterhuis, Romy Monteiro of Di-rect-zanger Marcel Veenendaal aan hun gouden keeltje.

De zingende BN’ers legden het qua kijkcijfers af tegen de goochelkunsten van Victor Mids. Hij lokte met Mindf*ck ruim 2,1 miljoen kijkers naar NPO 1 en is daarmee goed voor de tweede plek in de kijkcijfertop.

De lijst wordt aangevoerd door het NOS Journaal van 20.00 uur, dat bijna 2,2 miljoen kijkers trok. De tweede aflevering van het laatste seizoen van De Kwis maakt de top drie compleet met ruim 1,5 miljoen kijkers.

Anp