TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

Bonusquote: Rob Hoogland nogmaals over policor laf wegkijken bij misbruikschandaal Telford

'Die totaal doorgeslagen stigmatiseringsangst? Iedereen ziet het'

Tags:

Foto: dit meisje werd op haar 16e in Telford verkracht en vermoord door een pedofiele Pakistaan van 26. Volgens de BBC was die pedofiele Pakistaan haar ‘vriendje’. Volgens de Nederlandse media is dit überhaupt nooit gebeurd, er wordt althans niets over gepubliceerd.

 

“Nog nooit, echt nog nooit, kreeg ik zoveel reacties als op mijn rubriek van dinsdag, waarin het massale misbruik van meisjes en jonge vrouwen in verschillende Britse steden centraal stond.

Het waren er vele honderden.

Meer dan 99% van de reacties was instemmend.

Het houdt de lezers nogal bezig, zo bleek weer eens, misschien wel omdat ze beseffen dat de politieke correctheid die ten grondslag ligt aan het feit dat de autoriteiten in die steden jarenlang hebben getracht de gijzelingen, bedwelmingen met drugs, verkrachtingen en in enkele gevallen zelfs moorden zoveel mogelijk toe te dekken, ook hier in Nederland het beleid danig beïnvloedt.

Die totaal doorgeslagen stigmatiseringsangst?

Iedereen ziet het.

Het meest krankzinnige verbond dat de afgelopen halve eeuw in West-Europa werd gesloten: dat tussen progressief links, waarvan de oerpartij nota bene mede dankzij een vurig verlangen naar een seculier bestaan ontstond, en de islamitische nieuwkomers.”

 

Amen.

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.