Doneer aan TPO
 

Europese Commissie: iedereen is bang voor Russisch nepnieuws, niemand vertrouwt het internet

En de Europese Commissie zou natuurlijk nooit liegen dus dit kan absoluut geen 'desinformatie' of 'nepnieuws' zijn

Door: Bert Brussen, 12:28, 13 maart 2018

 

Bron.

 

Nou volk, u leest het: we kunnen dus maar beter zoveel mogelijk doen tegen ‘het internet’ (want dat is één compleet ding, ‘het internet’, heel simpel eigenlijk) om ‘nepnieuws’ te bestrijden want eigenlijk iedereen in Europa is bang voor ‘nepnieuws’, wat dus vooral via internet komt. Logisch, couranten en staatsomroepen bijvoorbeeld zijn veeeeeeeeeeeel betrouwbaarder, die zouden nooit aan ‘desinformatie’ doen (hahaha, hihihihi, hohohoho, bwahahahahazucht).

Dus kom d’r maar in EU-internetcensuur. ‘Het internet’, dat moeten we niet willen met z’n allen. De Europese Commissie heeft het onderzocht, objectiever dan een onderzoek van de Europese Commissie kan een onderzoek niet worden.

 

 


 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
 
Toon / Verberg Reacties