Doneer aan TPO
 

BN’ers gaan volk wéér hinderlijk lastigvallen, ditmaal voor Alzheimerbestrijding

Teveel en te vaak BN'ers in de media kan mogelijk ook dementie veroorzaken (en andere ernstige ziektes)

Door: Bert Brussen, 12:55, 11 maart 2018

Een grote groep BN’ers maakt zondag de benefietvoorstelling All Mixed Up the Challenge in AFAS Live ten behoeve van Alzheimer Nederland. Onder anderen Karin Bloemen, Jörgen Raymann en Tineke Schouten zijn van de partij.

Tijdens het comedyconcert delen cabaretiers het podium met zangers. De avond is een mix van sketches en liedjes, maar hoe dat er precies uit gaat zien is nog niet bekend. Het publiek bepaalt namelijk mede hoe de voorstelling gaat verlopen. Zij dagen de artiesten op het podium uit om uit hun comfortzone te stappen.

De challenges symboliseren de verwarring waar mensen met een vorm van dementie dagelijks mee te maken hebben, aldus producent Sipke Jan Bousema. “Van dichtbij heb ik gezien hoe mijn vader een jaar lang het alzheimertraject heeft doorlopen. Om Alzheimer makkelijker bespreekbaar te maken, bedacht ik samen met Stichting Event Alzheimer dit theaterconcept waarin (de) vrolijke verwarring centraal staat.”

Aan het benefiet werken ook Najib Amhali, Jan Dulles, Tino Martin en Edsilia Rombley mee. Verder staan ook Gordon, Berget Lewis, Javier Guzman en Cesar Zuiderwijk op het podium.

De opbrengst is bestemd voor onderzoek in het VUmc Alzheimercentrum.

Anp

Nederland gaat al lange tijd gebukt onder de terreur van BN’ers. Te pas en te onpas worden de BN’ers ingezet om ‘awareness’ te promoten, om burgers met een andere mening hinderlijke te moraliseren, om zich ‘sterk voor iets te maken’, om de multiculture samenleving te promoten of gewoon om zichzelf te promoten of zelfs om Jezus te herdenken tijdens Pasen in een of andere live-kruisigingsmusical.

Met name zogenaamde ‘talkshows’ van de NPO-televisie zijn hieraan schuldig terwijl zogenaamde ‘real life shows’ van meestal commerciële zenders vooral NPO-zenders deze BN’ers zelf bedenken of helpen oprichten om ze vervolgens groot te maken.

Veel van deze BN’ers zitten ook op Twitter alwaar zij dagelijks een terroristische hoeveelheid van deugend moralisme over onschuldige burgers uitsproeien. Niet zelden krijgen zij als dank daarvoor in column in het AD.

90% van de BN’ers kan in werkelijkheid weinig tot niets en een beetje BN’er staat dan ook, wereldwijd, garant voor totale middelmaat. Dit heeft ook te maken met het feit dat vooral Nederlandse acteurs, die dus acteren in het internationaal gevreesde wanproduct ‘Nederlandse film’ BN’er worden. Wie ooit een poging heeft gedaan om een Nederlandse film te kijken weet dan wel hoe vreselijk het is gesteld met BN’ers.

Er is tot op heden nog geen oplossing voor het BN’ers-probleem in zicht. Al is alzheimer krijgen wel een goede manier om gegarandeerd helemaal nooit meer last te hebben van BN’ers, net als geen main stream media meer gebruiken en het open riool Twitter te beschouwen als niet bestaand.

TPO


 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
 
Toon / Verberg Reacties