Doneer aan TPO
 

De Nederlandse kwaliteitscouranten deze week in een handige samenvatting

Nu kunt u met een gerust hart uw abonnement opzeggen

Door: , 20:38, 07 maart 2018

Nu kunt u met een gerust hart uw abonnement opzeggen

Volkskrant:

Ongelijkheid, ongelijkheid tussen mannen en vrouwen, geenstijl is stom en moet kapot, ongelijkheid, ongelijkheid, ongelijkheid, ZZP’ers moeten dood, schande al die mensen die winst maken, economiesectie: ‘avocado’s zijn nog steeds enorm populair’, uit een buitenlandse kwaliteitscourant foutief vertaalde column van Peter de Waard, weekendbijlage: ‘IS THIERY BAUDET NOU NOG NIET KAPOT GODVERDOMME? ONZE MORALIST/ACTIVIST/REDACTEUR HASSAN BAHARA ZOCHT HET UIT AAN DE HAND VAN 10000 STOKOUDE RETWEETS’, de Ombudsman over veel te weinig fatsoen in de media, vooral op social media, schuld van rechts met name, dood aan rechts, verzet tegen populisme, gendergedram,  ongelijkheid, de vrouw als eeuwig slachtoffer, slachtoffers, interview met een BN’er die al honderd miljoen keer is geïnterviewd maar nu weer wat te verkopen heeft door onze vaste interviewer die stiekem op twitter hoopt dat Trump wordt doodgeschoten door een sniper maar dan worden er ineens geen jaren oude tweets van desbetreffende persoon opgedoken door de VK-millennial-moralisten heel gek is dat maar hypocrisie is ook een ideologie, columns van columnisten, standaard strekking: ‘als Baudet aan de macht komt rijden de goederenwagons zo weer naar Westerbork’, ongelijkheid, ongelijkheid, foei al dat rechts tegenwoordig, dood aan het populisme, de islam is lief, guitig stukje satirisch bedoelde totaalzuurheid op de achterpagina, 150 pagina’s wijvenshit en mode.

 

NRC:

Ongelijkheid, ongelijkheid, superzielige slachtoffers, millennials, indiaantje spelen is kwetsend, friends is kwetsend, Elvis was een racist, dancefeesten zijn net nazibijeenkomsten, alles en iedereen is kwetsend, en een racist, want blank en man, alleen Ons Soort Superieure Wezens zijn de enige echte goeien, koop daarom dit peperdure wijnpakket, ongelijkheid, gendergedram, special: ‘PIETER OMTZIGT IS EEN POETINVRIENDJE WANT DAARVOOR HEBBEN WE nauwelijks BEWIJZEN DUS PAK AAN POETINVRIENDJES’, interview met een dik en lelijk fotomodel dat heel graag wil dat dikke en lelijke wijven voortaan als lekker en knap worden gezien ook al gaat dat nooit gebeuren want niet iedereen is toevallig een model met een piekfijn en symmetrisch gezicht maar om daarover nou kritische vragen te gaan stellen flikker op we zijn hier geen kwaliteitscourant is het wel bovendien is dit de moderubriek dus nog kapotsaaier en een miljoenmiljard keer pretentieuzer dan de boeken- en cultuurrubriek en hypocrisie is ook een ideologie, ongelijkheid, genderdingen, Israel is de satan, Israel is stom, Israel moet dood, Israel sucks, Israel is extreemrechts, Israel is crimineel, Israel je kunt er met gemak nepnieuws over maken, een recensie van het toneelstuk over het Dagboek van Anne Frank, interview met een poepsaaie hoogleraar poepsaaie fopwetenschappen die te maken hebben met vooral ongelijkheid in de samenleving, ongelijkheid, ongelijkheid, ongelijkheid is supererg, anoniem hoofdredactioneel commentaar: ‘WIE SCHIET EINDELIJK THIERRY BAUDET EENS DOOD WANT MET DIE RECHTSE FLIKKER VAN FORTUYN IS HET ONS TOCH OOK GELUKT? NOU DAN!’, haatzaaicolumn van een geschifte nepnieuwsverspreider die klaagt dat ‘niet mijn rechts’ nepnieuws verspreidt enzo, sorry die column is dus écht niet als satire bedoeld, nee wij snappen het ook niet, niemand niet eigenlijk, advertentie voor bankstellen vanaf boven de drie ton, advertentie voor Rolex, advertentie voor een reisje over Rijn met NRC-correspondenten die uitleggen wat de enige echte waarheid is, column van hoogbejaarde linkse klootzak waarin hij schrijft dat hij Wierd Duk stalkt en dat Fortuyn en Van Gogh er eigenlijk een beetje om vroegen met hun onfatsoenlijke grote bek, [email protected], laffe kutcartoon van Fokjoe en Sukme.

 

Trouw:

Ongelijkheid, ongelijkheid, ongelijkheid, ongelijkheid, ongelijkheid, ongelijkheid, ongelijkheid, ongelijkheid, ongelijkheid, ongelijkheid, ongelijkheid, de Tweede Wereldoorlog, ongelijkheid, joden in de Tweede Wereldoorlog, ongelijkheid, zielige bejaarden, islam is liefde, populisme is de vijand, ongelijkheid is schuld van populisme, ongelijkheid maakt alles kapot, zwarte mensen zijn zielig en dat komt door gemene blanke racisten, polarisering, pas op want Dat Nooit Weer, Tweede Wereldoorlog, Auschwitz denken we daar nog wel vaak genoeg aan mensen, islam is liefde, islam is liefde, foei aan iedereen die niet zegt dat islam liefde is, internet is de vijand, Geenstijl is de vijand, TPO is de vijand, wij bestaan 75 jaar en willen maar niet dood dus nu pakken we royaal uit met 4045 pagina’s bomvol zelffelicitatie, geneuzel over God, gedram over Jezus en de enige echte ware religie, redacteur die in de ik-vorm zes pagina’s over piepgeluiden in zijn oren volschrijft, recensies: de Bijbel, de Koran, en een Marokkaanse schrijver, column van een zwarte mevrouw strekking: ‘IK STOND BIJ DE BAKKER EN VROEG OF ZE OOK WITBROOD VERKOCHTEN WAAROP IK ZE DUIDELIJK MAAKTE DAT DIT DUS SEKSISTISCH RACISME IS’, nog een column, strekking: ‘BAUDET IS EEN NEONAZI EN EEN SS’ER EN DAT BLIJF IK LEKKER HERHALEN WANT IK ZIE ER UIT ZOALS EEN ECHTE KRANTENCOLUMNIST ER UIT HOORT TE ZIEN MET MIJN BEWUST GEKOZEN MOEILIJKE BRIL VERDER IS ALLES DE SCHULD VAN BAUDET WANT DAT IS EEN SS’ER EN EEN NEONAZI HOPELIJK DEMONISEER IK NU GENOEG VOOR EEN OF ANDER WC-EEND-PRIJSJE OH WACHT DAAR IS MIJN PRIJSJE DUS AL’, column Trouw-ombudsman, strekking: ‘u klaagt zomaar bij mij maar we dachten toch zeker niet dat wij hier een beetje onafhankelijk ombudsmannetje gaan zitten spelen godverdomme, wat zullen we nu krijgen, een onafhankelijke ombudsman het idee zeg, de toon op uw website is zelf kut dus bekhouden sneue kutlezer hier een lekkere jijbak huppekee pak aan foute zeiklezer’, verbinding zo doen we dat, bruggen slaan want OSM weet als enige wel hoe het moet, column Leonie Breebaart, strekking: ‘omg, omg, omg, omg! Dat gepeupel is zo verschrikkelijk dom met hun populisme die snappen gewoon helemaal niks van samenlevingen en de islam en ik wel als enige’, ongelijkheid, de Tweede Wereldoorlog, ongelijkheid, ongelijkheid, ongelijkheid, ongelijkheid, de holocaust, de column van Sylvain Ephimenco want dat mag dan ineens weer wel in de krant die vrijwel alles haat wat niet hun mening heeft en waar ze bewust weigeren Wilders en Baudet een podium te geven verbindende hoeders der democratie dat het zijn maarja hypocrisie is ook een ideologie, blanken moeten dood, ongelijkheid, Israel moet dood, hahahah Trump is lachwekkend en moet ook dood, gebed van de dag, kookrubriek, moeilijke levensvragen stellen aan Beatrijs.

 

De Telegraaf:

HUP VVD HUP! DE VVD IS TOP! DE VVD DOET NOOIT IETS VERKEERD! LANG LEVE DE VVD! HALLO, HIER IS UW VVD-VERSLAGGEVER MET EEN DOOR DE VVD INGESTOKEN STUKJE KWALITEITSVVDVERSLAGGEVING! LANG LEVE DE VVD! STEMT U WEL VVD? VVD, ONTHOUD DIE LETTERS!

 

AD:

Zes dingen waardoor je zeker weet dat het lente is, rokende mensaap in dierentuin zorgt voor ophef, Dionne doet extreme beentraining, goed dat er een wet orgaandonatie komt, goed dat de wet orgaandonatie is gekomen, organen doneren is goed, lang leve organen doneren, hup orgaandonatie hup, ruzie in de jungle heftig gevecht tussen beer en tijger.

 

Nederlands Dagblad:

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha! *snirf* Zucht. Maar echt, hoe dan?

 

Parool:

Links is goed, ongelijkheid is supererg, links is de beste, hup links, links gaat nooit kapot, krakers zijn lief, minderheden zijn zielig en lief allemaal, islam is pure liefde en vrede, meer uitkeringen graag, dood aan ondernemers, dood aan winst, links is okee, misdaad en criminaliteit is allemaal de schuld van social media en Wilders, dood aan geenstijl, dood aan tpo, ongelijkheid, Tweede Wereldoorlog, holocaust, Tweede Wereldoorlog, joden in de Tweede Wereldoorlog, joden in de holocaust, joden in Amsterdam in tweede wereldoorlog, de Tweede Wereldoorlog, afkomst doet er niet toe, Bijlmer spreek je uit als Zuid-Oost, het woord allochtonen gebruik je niet, ongelijkheid, hup UVA, ongelijkheid, de Tweede Wereldoorlog, interview met een Amsterdammer, dus BN’er, strekking: ‘ik deug ik deug ik deug ik deug ik deug en Baudet en Nanninga dus niet’, herhaalcolumn van een moeder over haar miskraam en haar dode ouders, herhaalcolumn van een weduwe over haar dode man die toevallig burgemeester was, artikel over lieve mensen in een lieve stad die toevallig vaak een hoofddoekje dragen, achtergrondartikel over iemand die mensen aanrijdt op het stationsplein maar denk vooral niet dat wij zijn etnische achtergrond gaan benoemen want waarheid is ondergeschikt aan ideologisch deugen dont you know, ongelijkheid, De Tweede Wereldoorlog, het verzet, communisme is okee olee olee olee, zielige mensen, slachtoffers, ongelijkheid, anonieme televisierecensie, geleutercolumns over hoe fantastisch ons Amsterdam is, de wekelijkse hoe worden gemiddelde brave D66 stemmende Amsterdamse kutburgers eigenlijk wakker en de column van Theodor Holman want dat mag dan ineens weer wel in de krant die vrijwel alles haat wat niet hun mening heeft maarja hypocrisie is ook een ideologie.

 

Reformatorisch Dagblad:

Niet op zondag, amen.

 

 

 

Tags:
 
 
 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
 

Inloggen TPO+