Doneer aan TPO
 

‘Antifascist’ Arthur Graaff heeft ‘ernstige bezwaren tegen artikel van Bert Brussen’

Eist binnen 24 uur censuur want anders aangifte

Door: , 11:22, 03 maart 2018

Eist binnen 24 uur censuur want anders aangifte

Lees ook: Persverklaring Bert Brussen, hoofdredacteur ThePostOnline in reactie op beschuldigingen door Arthur Graaff

Lees ook:
TPO, Geenstijl, Powned en WNL niet welkom bij herdenking februaristaking Hilversum

Lees ook: Burgemeester Hilversum neemt afstand van mediaverbod voor TPO tijdens herdenking Februaristaking

Lees ook: ‘Antifascist’ Arthur Graaff: ‘Powned is de SS van de journalistiek’

 

“Ernstige bezwaren tegen artikel van Bert Brussen, hoofdredacteur ThePostOnline over Arthur Graaff

2 mrt 2018

Ik daag u met al uw branie en grove termen, mijn reaktie ongewijzigd op uw site te publiceren. U publiceert een zeer beledigend artikel over mij dat vele onwaarheden bevat. Ik maak daar uiteraard ernstig bezwaar tegen.

Citaat uit uw artikel over de Februaristaking Hilversum en mijn rol daarin dd. 2 mrt 2018:

“De Hilversumse burgemeester Pieter Broertjes maakt Arthur Graaff nu uit voor gek en krankzinnig en dat is natuurlijk volkomen terecht. Hij stelt bovendien dat Arthur Graaff liegt over ‘iedereen’ die hij in het comité van aanbeveling zet, zoals de koning. Ook dat lijkt geheel terecht te zijn.”

U geeft hiervoor geen enkel bewijs. De koning staat niet in het com. van aanbeveling, dit ten overvloede.

Citaat:

“Ook erg vreemd is het dat Arthur Graaff, die net zoveel met vrije pers opheeft als de nazi’s dat tijdens de bezetting van Nederland hadden, de herdenking in Hilversum heeft gekaapt.”

Dit is ook domweg niet waar. U heeft en geeft hiervoor niet opnieuw het minste bewijs.

ik citeer verder uit uw stuk:

“De Joodse begraafplaats is verder geen historische plek die met de staking te maken heeft, dus waarom zou je daar willen herdenken? De Februaristaking eindigde bij het Oude Raadhuis, waar op 26 februari 1941 ongeveer 10.000 stonden, met nazigeweren op hen gericht, zoals nu de vrije pers waaronder Geenstijl, TPO en Powned virtuele geweren op zich krijgen gericht door slechts één agressieve gek die het keer op keer voor elkaar krijgt een zo beladen herdenking te kapen, over de lijken van joden, om zo zijn eigen fascistische agenda van intolerantie en haat te kunnen uitvoeren.”

Deze zin is niet alleen grof, smadelijk en beledigend, maar kennelijk ook opzettelijk zo bedoeld. U illustreert hiermee exact waarom ik en met mij velen, grote bezwaren hebben tegen publikaties als de uwe, vol van haatzaaien en verdraaiingen en uiteraard zonder hoor en wederhoor.

Uw stuk is beledigend, smadelijk en lasterlijk en niet eens grappig. Ik stel u daarom in gebreke. Ik dring er bij u ten sterkste op aan, dit artikel binnen 24 uur te verwijderen en op uw site in hetzelfde lettertype als uw artikel, uw excuses aan mij te maken, en zonodig sommeer ik u dat te doen.

Ik wijs u er ook op dat uw manier van aanvallen des te meer te veroordelen is, omdat ik kinderen heb.
Mocht u niet aan mijn dringende wensen tegemoet komen, dan zal ik aangifte moeten doen.

Arthur Graaff”

 

Beste Arthur ‘als ze mij beledigen is het op Seyss-Inquart-achtige wijze onderdrukken van vrije pers ineens wel helemaal okee’ Graaff,

Wij vinden vrijwel alles wat jij doet standaard ‘beledigend, smadelijk, lasterlijk en niet eens grappig’, maar we accepteren (wij wél!) dat in een vrij land met een vrije pers en vrije meningen je soms klappen te verduren krijgt omdat vrijheid nou eenmaal voor echt iedereen is en worden beledigd, belasterd en gekrenkt nog altijd zes miljoen keer beter is dan worden onderdrukt door een dictator die helemaal geen vrije pers toestaat.

We gaan geen excuses maken en ook geen artikelen verwijderen. Al doe je 4045 keer aangifte. Je doet trouwens nogal vaak aangifte hè? (LOL @ comments.)

Hartelijke vrijheidsgroetjes!

 

P.S.

Heb je al gedoneerd?

 

 

 
 
 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace