TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

Na-oorlogse verzetsheld Barry Atsma wordt steeds door vrouwen bij zijn pik gegrepen

Dappere en krachtige BN'er in 'deze tijden van nepnieuws, Wilders en Baudet' telkens slachtoffer #metoo

Tags:

Lees ook: Dappere BN’er gaat in naoorlogs verzet tegen ‘nepnieuws, Wilders en Baudet’

Barry Atsma is in zijn carrière regelmatig aangerand door vrouwelijke fans. Vooral bij Ladies Nights van zijn romantische komedies gebeurden er soms “bizarre” dingen, zo vertelt de acteur in De Telegraaf.

“Ik herinner me momenten dat vrouwen te veel gingen drinken en met zijn zessen tegelijk voor me gingen staan. Ze zaten aan mijn kont en als het even kon, gingen hun handen ook nog naar mijn kruis. Lachen, gieren, brullen. En dan roepen: ben je nou verlegen?”

Niet alleen mannen, maar ook vrouwen kunnen dus nare dingen doen, aldus Barry in het kader van de #metoo-kwestie. “Zeker in groepsverband. Ik herinner me ook vriendinnenclubjes op vakantie. Ze wilden met me op het strand op de foto, maar mijn kinderen waren er ook bij. Dan zeg ik meestal: ik kom zo wel even naar jullie toe. Maar deze vrouwen bleven aandringen. Dan klonk het: Ah joh, doe niet zo flauw! Of opmerkingen als: Jij bent ook arrogant, zeg!”

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.