TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

TPOdcast 56 – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

BN'ers: dappere helden naoorlogs verzet, Jozias 'bukken voor salafisme' van Aartsen, Tunahan 'wolf in schaapskleren' Kuzu

 

‘Noodweer’ Canarische Eilanden, 26 graden in de zon, zeurverhaal Telegraaf, RIP Mies Bouwman, perscensuur februaristaking Hilversum, respect voor burgemeester Pieter Broertjes, Arthur Graaff, persberichtspammer, seniele gek, Nederlandse acteurs, BN’ers, Barry Atsma, Tweede Wereldoorlog, dappere en krachtige helden van het naoorlogs  verzet, Nasrdin Dchar, antisemitische reflex, Michael Wolff, Fire and Fury, Sydney, ‘I can’t hear you’, ernstige manier van liegen, Jozias van Aartsen, Amsterdam, salafisme, ‘de hand rijken’, bukken, diep bukken, nuttige idioot, ‘niks aan de hand’,  naïef, Denhagistan, koning van het partijkartel, zelfs Femke Halsema nog beter, Ahmed Marcouch, Machteld Zee, wahabisme, Saoedi Arabië, miljoenen dollars, Saskia Dekkers, Parijs, banlieue, islamisering, anti-democratisch, westerse normen en waarden, Tivoli Vredenburg, De Grauwe Eeuw, cowboy en indiaantje, ophef, extreemlinkse terreur, intimidatie, bukken, zwichten, laf, bang, toegeven, extreemlinks carteblanche geven, geen ballen, door de knieën gaan, Vrij Nederland, Ward Wijndelts, links karaktermoordblad, Wouter Buikhuisen, alleen maar erger geworden, ‘nepnieuws’, ‘de enige echte waarheid’, verbod op ‘beide kanten’ in talkshows, objectiviteit verbieden, Vrij Nederland Ministerie van Waarheid, kopie van De Correspondent, Rob Wijnberg miljoen keer beter dan Ward Wijndelts, pure wanhoop, peiling Maurice de Hond, winst voor FvD, 15 zetels, D66 verliest, VVD verliest, FvD het nieuwe D66, Kuzu, Denk, Armeense genocide, Kamerleden met Turkse achtergrond, haatcampagne in Turkse kranten, trotse Ottomaan, wolf in schaapskleren, Siberische kou.

 

HIER DONEREN!

 

iTunes-link.

Beluister ze allemaal!

Raw MP3 hier.

Wil je zelf ook podcasten? Koop dan deze interface, gebruik deze microfoon met deze microfoonstandaard en vergeet de hoofdtelefoon niet. Helemaal compleet plug & play, inclusief software, binnen 24 uur bij je thuisbezorgd met Coolblue.

 

 

focusrite

microfoon

 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.